Juli en Augustus Book Haul 2017

Gepost op 5 september 2017 door Katja in Boeken / 1 Comment

Er zijn gelukkig de afgelopen twee maanden niet veel boeken binnengekomen, waardoor ik de kans kreeg om veel boeken van mijn TBR te verslinden. Maar welke boeken wel in mijn kast terecht zijn gekomen kan je hier lezen.

By Your Side – Kasie West | Road to Riverdale | No Filter – Orlagh Collins

Al deze boeken heb ik in juli mogen ontvangen, nadat ik ze online had gekocht. By Your Side vind ik erg lief en leuk klinken en lijkt mij een perfecte tussendoor read. Riverdale heb ik inmiddels al gelezen, maar of ik enthousiast was? Dat kan je hier lezen. Op het moment dat deze post online gaat ben ik No Filter aan het lezen. Een leuk boek die zich afspeelt in Dublin, Ierland. Zo wat zou ik door dit boek toch graag weer teruggaan naar het prachtige smaragd groene land.

Naondel – Maria Turtschaninoff

Van uitgeverij Clavis ontving ik ter recensie-exemplaar het tweede deel van de Kronieken van het Rode Klooster. Deel één gaat over Maresi. Zij is novice in het Rode Klooster op het eiland Menos, een plaats waar mannen niet mogen komen. Net als vele andere meisjes is ze gevlucht voor honger, vervolging en onderdrukking. In het Klooster heeft ze een nieuw thuis gevonden, waar ze ontdekt waar haar hart ligt: bij kennis en boeken. Ik vond het eerste deel een prachtig boek en ik gaf het daarom ook een 9 uit 10. Ik kan niet wachten om aan het vervolgdeel te beginnen.

De gloed van gedoofde sterren – Kate Ling | Veel liefs, Lara Jean – Jenny Han

Net toen ik mijn TBR had geplaatst vielen deze boeken op de mat. Deze boeken zijn een fijne afwisseling. Waar het boek van Ling zich afspeelt in de ruimte, speelt het boek van Han af in het hedendaagse leven. Voor beide boeken heb ik een jaar moeten wachten voor de verschijning en ik kijk er naar uit om ze te gaan lezen. Daarnaast ben ik uitgeverij Moon erg dankbaar voor beide boeken om te mogen ontvangen ter recensie-exemplaar.

Welk genre lees jij op het moment?

Liefs,

Tags:


One response to “Juli en Augustus Book Haul 2017

  1. Yay, wat een leuke boeken! Ik heb De gloed van de gedoofde sterren en Veel liefs, Lara Jean ook ontvangen. Ik ben al in de laatstgenoemde begonnen en het is echt fijn om weer even een lekker luchtig boek te lezen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.