Juni Book Haul 2016

Gepost op 27 juni 2016 door Katja in Boeken / 5 Comments

bookhaul

Boek na boek en nog steeds kan je mij altijd blij maken met boeken! Leuke YA die zijn uitgekomen op stage, een nieuw boek voor mijn blog en ik kocht zelf ook een boek. Kijk je mee?

DSC00469

2C – Mirjam Mous

Ik heb het boek nog maar tot en met bladzijde 50 gelezen, maar wow wat spannend! Dat zag ik totaal niet aankomen. 2C gaat op mijn TBR voor juli.

Reboot – Amy Tintera

Een half jaar geleden had ik dit boek in het Engels gekocht niet wetende dat Reboot ook in het Nederlands zou worden uitgegeven. Ik ben onwijs blij dat dit boek is vertaald, want dat verdient het boek helemaal!

DSC00468Eenzaam en extreem ver weg – Kate Ling

Ik ben heel benieuwd naar dit boek. De cover vind ik in ieder geval heel bijzonder en mooi. Nu ik ein-de-lijk uit mijn reading slump ben heb ik wel zin in een Sci-fi boek.

Dragonfly in Amber – Diana Gabaldon

Het is een pocket editie en daarom erg fijn in de hand. Ondanks dat het boek iets van 900 bladzijdes heeft is het boek licht. Heerlijk voor op reis! Ik kan niet wachten om verder te gaan met het verhaal.

Welke boeken is jouw boekenkast rijker geworden? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


5 responses to “Juni Book Haul 2016

  1. Ik had hetzelfde met Reboot :’) Bij mij staat de originele versie op de Ereader dus ik moet binnenkort maar eens aan het lezen slaan in dat boek. En Outlander = liefde

  2. Ik ben een beetje geschrokken van het aantal nieuwe boeken in juni. Kringloopkoopjes, een bestelling bij The Book Depository, een grote Boekenverkoop in de plaatselijke bibliotheek én een actie bij Boekenvoordeel zorgden ervoor dat ik zelf enkele nieuwe boeken in huis haalde. Daarnaast zorgden enkele uitgeverijen nog voor een groot aantal recensieboeken waardoor er meer boeken bijkwamen dan ik had verwacht. Nu nog even de tijd vinden om ze allemaal te lezen.

  3. Jaaa Reboot is zo leuk <3 Ik heb dit boek al in het Engels gelezen en vind stiekem de Nederlandse cover niet zo mooi, maar het verhaal is en blijft fantastisch!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.