Kruidvat Body Butters

Gepost op 20 oktober 2014 door Katja in Cosmetica / 1 Comment

Dit najaar is de Kruidvat met 4 nieuwe body butters gekomen, daarvan heb ik er 2 meegenomen die ik vandaag zal reviewen. 

DSC_0076[1]

Ik heb de bleuberry lychee en de honey cacaobutter meegenomen, maar er liggen nog twee varianten in het schap en dat zijn de olive macadamia en de coconut shea butter. Maar persoonlijk ben ik van die 2 producten niet fan van de geur, dus vandaar dat ik die niet heb meegenomen.

Volgens de Kruidvat laten de body butters een droge huid in een oogwenk zacht en soepel aanvoelen en heeft het bovendien een heerlijke friszoete geur (het is maar net waar je van houdt). Deze rijke body butters worden gemakkelijk door de huid opgenomen en voelt niet vet aan. Nou laat ik nu maar eens gaan kijken of dat inderdaad zo is. Als het gaat om de geur, dan zijn de volgende 2 al winnaars voor mij.

DSC_0077[1]

Bleuberry lychee – Een heerlijke zoete geur! Deze ga ik denk meer gebruiken richting de lente en de zomer, maar misschien ook wanneer ik in een winterdipje zit. 😉

DSC_0078[1]

Honey cacaobutter – Toen ik de deksel van dit potje had gehaald rook ik de winter, warmte en kon ik bijna een houtkachel horen branden en knapperen. Daar doet mij deze geur aandenken, dit is dus heel persoonlijk.

Oké, het is denk ik duidelijk dat ik de body butters heerlijk vind ruiken, maar wordt de butter goed opgenomen door de huid? Ja, zeker! De butter wordt vrijwel meteen opgenomen en het laat niets achter op de huid. Dus na het douchen kan je meteen in de pyjama en onder de wol kruipen.

Gebruik jij een body butter?

Liefs,

header31-860x280

 

Tags: , , , ,


One response to “Kruidvat Body Butters

  1. Ik ben dol op deze butters. Omdat mijn huid belachelijk droog is moet ik me echt elke dag insmeren en deze vind ik heel fijn 🙂 Zeker voor dat kleine prijsje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.