Leuke boeken voorjaar 2017

Gepost op 10 januari 2017 door Katja in Boeken / 0 Comments

Boeken, boeken en nog meer boeken. In het voorjaar komen er heel wat leuke (hoop ik, want ik heb ze natuurlijk nog niet gelezen) boeken uit. De boeken die mij heel erg leuk lijken wil ik vandaag in deze blogpost delen. Lees en kijk je mee?

Best of YA

Carve The Mark – Veronica Roth / Onverschrokken – Lesley Livingston / Een van ons liegt – Karen McManus / Piper Perish – Kayla Cagan (nog geen coverbeeld)

Eindelijk een nieuw boek van Veronica Roth! Ik krijg dit boek als verjaardagscadeau van de uitgeverij, dus dat maakt het meteen extra bijzonder. Daarnaast heb ik al stukken mogen lezen van Onverschrokken, Een van ons liegt en Piper Perish waardoor ik niet kan wachten totdat de boeken in de winkels liggen zodat ik er naast met mijn collega’s ook met andere booklovers kan praten over deze boeken.

Blossom Books

Cinder – Marissa Meyer / Kids of Appetite – David Arnold / De voordelen van onbeantwoorde liefde – Becky Albertalli

Cinder zit deze maand in de Celebrate Book Box die ik heb besteld. Ik ken het verhaal al een beetje, aangezien Esmee hier een stukje uit heeft voorgelezen tijdens een slaappartijtje afgelopen zomer. Ik weet het, don’t judge a book by it’s cover, maar wauw ik wil Kids of Appetite en De voordelen van onbeantwoorde liefde lezen vanwege de cover!

Harper Collins en Young & Awesome

Sneeuw als as – Sara Raasch / Eerste leven – Gena Showalter / Kill the boyband – Goldy Moldavsky

Sneeuw als as ontvang ik deze maand als recensie-exemplaar en ik kan niet wachten om hier in februari in te beginnen wanneer ik meer tijd heb om boeken te gaan lezen. Sinds Alice in Zombieland vind ik de schrijfstijl van Gena Showalter erg tof, ik ben benieuwd hoe dit boek van haar zal zijn. Eerlijk is eerlijk een fijne high school romance lezen op zijn tijd is voor mij een must en ik denk dat Kill the Boy Band hier zeer geschikt voor is.

Naar welke boeken kijk jij uit? 

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.