Liebster Award! – vragen

Gepost op 14 maart 2015 door Katja in persoonlijk / 4 Comments

Het was echt een geluksmomentje toen ik door Joost getagd werd voor de Liebster Award. Dit is een soort tag waarbij ik elf vragen moet beantwoorden die Joost heeft bedacht. Daarna kan ik elf mensen nomineren en elf zelfbedachte vragen verzinnen. Zo ontdekken we weer een hoop nieuwe blogs! Volgende week stel ik mijn vragen en tag ik elf mensen (ik splits het even op al is het niet gebruikelijk). Je bent niets verplicht, maar het zou leuk zijn als je deze award doet!

Liebster Award

1. Welke prestatie zou jij binnen tien jaar willen behalen? (zoals een diploma, werk, eigen huis, vakantie naar een mooi land enzovoorts)

Over tien jaar hoop ik toch echt een beetje huisje, boompje, beestje te hebben. Ik zal dan 29 zijn dus ik denk dat het rond die tijd toch echt tijd moet worden om te settelen. Tegen die tijd ga ik er van uit dat ik mijn HBO-diploma in de pocket heb en een eigen bedrijf (iets in de journalistieke richting) ben gestart. Die ook daadwerkelijk succes heeft! Daarnaast dat ik freelance werk doe, zodat ik mij niet ga vervelen. Ik verveel me namelijk snel wanneer ik jaar in jaar uit hetzelfde doe. Het meest benieuwd ben ik waar ik zal wonen, wie weet woon ik tegen die tijd in het buitenland?  

2. Wat was het leukste wat je in je kinderjaren hebt gedaan?

Euhm… Euhm… Reizen leek mij als klein meisje al leuk, maar dat ging eerder niet aangezien ik snel wagenziek werd. Om eerlijk te zijn was (hopelijk nog steeds ben) ik een snel tevreden mens. Ik geniet het meest van de kleine dingen in het leven. Maar dat is geen echt antwoord op de vraag. Het leukste waren toch de vakanties met mijn moeder in Borger. Ja ik weet het dichtbij huis voor mij. Maar hé ik was toch echt heel snel wagenziek. Daarnaast vond ik de vakantie met mijn vader naar Zuid-Frankrijk ook ontzettend tof, vooral aangezien dat mijn eerste lange reis was in de auto en ik werd niet wagenziek! Dat was toen echt een overwinning! Ik denk dat vanaf dat moment bij mij ook het wanderlust begon. 

3. Wat zou je doen als je de tijd stil kon zetten en hierdoor enorm veel vrije tijd hebt?

Kan dat?! Echt, vertel me meteen hoe! Ik heb weleens uitgerekend dat ik zo’n 4 uur op een dag tekort kom. Ik heb veel te veel op mijn to do list staan… Ik zou die tijd gebruiken om meer te lezen, films, series te gaan kijken. Maar ook wanneer ik op reis ben om even de tijd stil te zetten en dan genieten en staren naar het uitzicht. Puur geluk vind ik dat!

4. Hoe ziet jouw ideale diner er uit?

Italiaans! Lasagne, pizza of een pasta. In gezellig restaurant bij sfeervolle verlichting samen zitten met vrienden. Dat is toch mijn ultieme avondje uit. O, en vergeet de tiramisu niet als toetje! 

5. Als je een magisch wezen zou kunnen zijn, wat zou je dan worden?

*Bladert in magische wezens boek* *uur later* Ik ga toch maar voor een Elfje, met vleugels. Ik weet dat in vele verhalen Elfjes als gemene wezens worden afgeschilderd, maar toch lijkt het mij erg gaaf. 

6. Welke mensen die je al kende voor het bloggen lezen jouw blog vaak?

Ik zou het niet weten eigenlijk. Van wie ik weet die mijn blog vaak lezen heb ik leren kennen juist dankzij het bloggen. Laatst kreeg ik een super lief berichtje van een meisje waarmee ik eerder op school had gezeten. Wij gingen helemaal niet zoveel met elkaar om, maar hebben elkaar wel op Facebook en daar vertelde zij mij dat ze TBW al een tijd volgt en dat ze de reviews trouw leest. 

7. Voor welk vak haalde jij vroeger op de basisschool enorm hoge cijfers en ben je er nog steeds goed in?

Geschiedenis en aardrijkskunde. Ja twee vakken noem ik maar, want op beide vakken scoorde ik regelmatig een 8,9 of zelfs wel een 10 op. Helaas moest ik geschiedenis in mijn laatste jaar laten vallen van de middelbare school en daar baal ik nog steeds van… 

8. Welke eigenschap heb jij niet, maar zou je eigenlijk wel willen bezitten?

Aaah, zo voelt het net alsof ik weer op school zit… Misschien moet ik wat meer tact zijn, want ik kan behoorlijk recht door zee zijn. 

9. Wat was de laatste keer dat je ontzettend hebt lopen fangirlen/fanboyen?

Ha gister nog, zie dit

10. Je krijgt de kans om een fictief personage uit een boek/serie te halen, maar je moet wel een bestaand persoon in het boek/de serie stoppen die je goed kent. Wie zou je uit een serie/boek halen en wie zou je erin stoppen?

Dan haal ik Scott uit Teen Wolf en dan plaats ik Jessica erin terug. Ik hoop dat ze het leuk zal vinden! Want ik weet nu al dat ik de tijd van mijn leven zal krijgen! 

11. Je krijgt de kans om een feest te organiseren waarbij je vijf gasten mag uitnodigen. Ze mogen dood/levend/fictief/bestaand zijn, alle opties staan open! Welke vijf personen nodig jij uit?

Super grappig maar ik zag dit antwoord ook al bij Emmy staan, maar ook ik zal al mijn boekenvrienden uitnodigen! Gezellig een tuinfeestje in het Noorden, wie komt? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


4 responses to “Liebster Award! – vragen

  1. Hahahahahaha je bent geweldig! Ik zou het best leuk vinden om Scott te vervangen haha, zolang ik de extra lichaamsbeharing achterwege mag laten in elk geval :p. Prachtig antwoord!
    Oh, en als dat feestje van vraag 12 inderdaad wordt georganiseerd kom ik ook zeker, en dan zal ik uiteraard al mijn vrienden uit Beacon Hills meenemen (de lieve dan).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.