Lipstickwars #1

Gepost op 26 januari 2015 door Katja in Cosmetica / 1 Comment

De zoektocht naar de perfecte lipstick kleur is een heel karwei en dan ein-de-lijk heb je de juiste kleur gevonden. Maar dan zijn er meteen meerdere kleuren ervan, maar welke is dan de beste? Op thatblondewoman.com gaan lipsticks de strijdt met elkaar aan en zoek ik uit welke nou werkelijk de perfecte kleur is voor op de lippen. 

Voor de eerste lipstickwars heb ik voor de plum kleur gekozen, ook wel een diep paarse kleur genoemd met een rode ondertoon. De eerste lipstick is van het budgetmerk Essence en de tweede lipstick van Rimmel.

DSC_0771

DSC_0772

DSC_0788

Essence 02 Wrapped in Pink (limited Edition) – Ik vind de hulsels er standaard Eccense model eruit zien, maar het stoort mij niet, aangezien ik het leuk vind dat ze de hulsel dezelfde kleur hebben gegeven als de lipstick en daarbij staat de naam erop van de limited edition.

Wauw dit is zeker één van mijn favoriete kleuren van deze winter! Deze lipstick heeft een diepe paarse kleur met rood/roze ondertoon. Het heeft een goede pigment die lang stand houdt, maar na een grote maaltijd is het aan te raden om het bij te werken. Voor een hapje en een drankje is dat niet nodig.

DSC_0773

DSC_0790

Rimmel London 120 Cutting the Edge – Wow wat een heftige kleur! Oké, de kleur van Essence is ook heftig maar deze van Rimmel is wat donkerder. Deze lipstick lijkt bijna een blauwe ondertoon te hebben. Als je niet op een gothic wilt lijken is het van belang om goed te kijken naar de kledingkeuze die je die dag aan hebt.

Maar deze kleur is zeker fan-tas-tisch! Want het blijft zelfs zitten na een grote maaltijd! Het ligt er wel een beetje aan wat je eet, want soms is het van belang om toch een klein beetje de lippenstift bij te werken, maar je hoeft het er niet helemaal meer op te smeren. Iets wat wel moet bij de lipstick van Essence.

De hulsel van de lipstick vind ik niet echt bijzonder, best saai. Het ziet wel duur uit, maar toch zou ik deze lipstick met dit uiterlijk niet snel oppakken als ik het in de winkel zou zien liggen. Toevallig zocht ik echt specifiek naar deze kleur, waardoor ik het wel vond. Rimmel heeft namelijk zoveel leuke hulsel’s en deze valt er een beetje buiten… Jammer.

Eindresultaat: 

Plum, een pracht van een winterse kleur die ik al vaak heb gedragen, maar ook nog vaak zal gaan dragen. Maar welke lipstick is nu mijn favoriet? De hulsel van Essence vind ik vele malen mooier en is net even iets lichter dan die van Rimmel. Maar Rimmel blijft langer zitten… Mijn grote favoriet is Essence, het is een pracht kleur, dan moet ik de lipstick maar bij houden. Dat heb ik er wel voor over, aangezien het net even rustiger is voor het gezicht dan die van Rimmel. Daarbij vind ik Rimmel behoorlijk een wow-gehalte hebben. Het is ook lastiger met kleding te combineren.

Welke plum lipstick is jouw favoriet?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


One response to “Lipstickwars #1

  1. Amy

    Oh mooi! Ik vind zelf de Rimmel mooier, die van Essence vind ik zelf toch wat te licht en te ‘fel’. Die van Rimmel oogt chique en ‘duur’, maar wel gevaarlijk met de verkeerde kleding keuzen. Leuk artikel, ik kijk uit naar de volgende lipstick war!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.