Maart Book Haul 2016

Gepost op 31 maart 2016 door Katja in Boeken / 1 Comment

bookhaul

Sinds begin dit jaar zit ik met een leesdip. Erg balen, want daardoor wordt de stapel ongelezen boeken alleen maar groter. Zelf was ik daarom van plan om even geen boeken te kopen totdat ik wat boeken uit heb. Vandaar dat het geen grote haul is deze keer, maar ik wil het je niet onthouden. Kijk je mee?

DSC_0512

Nodig – Joelle Charbonneau

Dit mooie boek viel een tijdje terug op de mat en ik ben heel erg nieuwsgierig naar wat de bestsellerauteur nu gaat brengen.. Haar eerste trilogie De Test vond ik zo onwijs tof en had ik dan ook snel uit.

DSC_0513

Witheet – Jennifer L. Armentrout

Voor Zomer & keuning heb ik verschillende New Adult boeken van Armentrout gelezen. Deze boeken vielen allemaal in het genre contemporary, maar ik ben erg benieuwd wat Armentrout nog meer kan of dat ik toch liever de Wacht op mij-serie lees van deze auteur.

DSC_0511

De IJzerstrijder – Julie Kagawa

Het lang verwachte deel! Voor iedereen die het nog niet wist… Mijn all time favourite fictional crush is Ethan Chase. Ik weet niet wat het is, maar het is gewoon alles! Ja, het lijkt echt een brompot in het begin, maar in hem zag ik een geweldige persoonlijkheid en dat maakt dat ik niet zeker weet of ik wel dit boek ooit uit wil lezen. Want zodra dit boek uit is, dan is het voorbij met The Iron Fea– serie.

Welk(e) boek(en) is jouw boekenkast rijker geworden?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


One response to “Maart Book Haul 2016

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.