Maart en April Book Haul 2017

Gepost op 30 april 2017 door Katja in Boeken / 1 Comment

De laatste tijd koop ik niet veel boeken en dat allemaal met een reden. Want ik probeer mijn TBR te verkleinen, zodat ik sneller de nieuwste boeken kan lezen. Natuurlijk vind ik het belangrijk om zo nu en dan ook boeken te lezen die al wat langer uit zijn. Maar als ik in de toekomst wil werken voor een YA uitgeverij, dan is het handig om bij te blijven met de laatste trends. Kijk je mee welke boeken mijn boekenkast mogen vergezellen?

Piper Perish – Kayla Cagan

Toen ik nog stage liep bij Best of YA was dit één van de titels waar we het veel over hadden op de redactie. Ik heb het hele proces mogen ervaren van de illustraties gemaakt door Emmy. Maar het boek gelezen? Ja, ik heb wat gelezen, zodat ik beter kon oordelen of de illustraties pasten bij het verhaal. Maar nu kan ik eindelijk het hele boek lezen en de illustraties bekijken bij het verhaal.

Hartenkoningin – Gena Showalter

Het laatste deel van de trilogie en ik had nog niet de kans gekregen om ‘m te lezen. Maar daar gaat spoedig verandering in komen, want de eerste twee delen vond ik hele fijne reads.

Bijzondere vertelsels – Ransom Riggs

Ransom Riggs heeft dit boek geschreven vanuit één van de personages van De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine. Ik vond dat Riggs dit erg bijzonder – pun intended – heeft gedaan. Hij gaf zowel de verteller een eigen stem als de personages in het verhaal. Het was erg verfrissend om korte verhalen te lezen.

*bovenstaande boeken ontving ik als recensie-exemplaar*

De Glazen Troon – Sarah J. Maas

Dit boek zat in mijn YALFest goodiebag en ik ben er ontzettend blij mee! Ik ben eerst van plan om deel 2 en 3 van ACOTAR te lezen, om daarna te beginnen aan deze serie van de auteur.

De voordelen van onbeantwoorde liefde – Becky Albertalli

Net als bovenstaande boek ontving ik ook dit boek in mijn goodiebag. Ik slaakte een kleine gil toen ik zag dat dit boek er in zat. Ik wilde ‘m zo graag hebben, want anders had ik dit boek sowieso gekocht die dag.

De Kids Of Appetite – David Arnold

Oh my, ik poste deze book haul op dezelfde dag als dat ik dit boek uitlas. En even serieus, ga dit boek lezen mensen! Lieve Lisanne bracht dit boek voor mij mee op de dag van de YALFest persconferentie. En ik ben onwijs blij dat ze dat voor mij heeft gedaan. Een paar dagen later hadden we samen zelfs een interview met de auteur (binnenkort te lezen op mijn blog)!

Welke boeken zijn er bij jou in de kast bijgekomen?

Liefs,

 

Tags: , , ,


One response to “Maart en April Book Haul 2017

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.