Meet the team

Gepost op January 24 2019 door Katja in Overig / 2 Comments

That Blonde Woman heb ik nooit in mijn eentje gedraaid. Er was altijd nog minimaal 1 extra persoon aanwezig achter de schermen. Neem een kijkje in deze blogpost!

Emmy was de eerste persoon die betrokken was bij deze blog. Ze doet sinds dag één de vormgeving en regelt ook alle technische dingen van de website. Mensen die dicht bij mij staan vinden dat wel komisch. Voor vele bedrijven waarvoor ik heb gewerkt, hield ik de websites bij. Wellicht gek dat ik het dan niet voor mijn eigen site doe. Maar met reden: Emmy kan en doet het veel beter dan ik. Daarnaast vind ik het fijn dat alles in dezelfde stijl blijft en daar zorgt Emmy voor. Het eerste logo was door Emmy ontworpen.

Niet te vergeten hebben Emmy en ik in het verleden vaak samengewerkt. Zo ben ik ooit in haar plaats naar een event geweest en vervolgens voor Emmy haar blog Zon en Maan geschreven en we hebben samen ons YouTube kanaal De Boek Pioniers. Misschien is het je al opgevallen, maar sinds de herlancering heeft Emmy ook advertentie ruimte op de site. Ik vind het belangrijk om kleine ondernemingen te steunen. Daarnaast zijn de producten van Emmy erg fijn.

Claudia is sinds dit jaar betrokken bij de blog. Al lagen de plannen er al in het najaar van 2018. We zijn ooit met elkaar in contact gekomen door een leesclub. Vorig jaar hadden we al een leuke samenwerking. Dat kan je hier zien en lezen.

Voor de herlancering heeft ze het logo ontworpen en een nieuw kleurenschema bedacht. Daarnaast schrijf ik niet meer alleen voor deze blog. Claudia is op wereldreis en schrijft daarover in haar blogreeks Claudia’s Reisdagboek.

Ik, Katja schrijf voor deze blog en zorg voor de social media content. Als het even kan hoop ik de mooiste foto’s te kunnen maken passend voor mijn blogartikelen.

Sinds dit jaar draai ik ook volledig het bedrijf That Blonde Woman erbij. Eerder deed ik zo nu en dan een klus, maar hopelijk kan ik er dit jaar van leven. Mijn favoriete artikelen die ik schrijf op dit stuk internet? Toch wel mijn schrijfsels. Behoorlijk persoonlijk, maar ik ben blij om te horen en te zien dat ze ook bij jullie lezers in de smaak vallen en dat brengt me eigenlijk op mijn volgende punt.

Jullie, de lezers geven ook deze website vorm. Het was niet meteen mijn bedoeling om veel persoonlijke artikelen of schrijfsels te posten. Ja, dat was wel waar ik naartoe wilde. Maar ik dacht dat daar geen publiek voor was. Nu blijkt het dat het mijn best gelezen posts zijn! En daarvoor mijn dank. Ik vind het enorm leuk als ik van jullie weer een berichtje krijg of wordt aangesproken op een event. Op naar nog meer content en mooie vormgeving dit jaar samen met mijn fantastische team!

Liefs,

Tags:


2 responses to “Meet the team

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.