Mei & Juni Book Haul 2021

Gepost op 28 juni 2021 door Katja in Boeken / 0 Comments

Voor het eerst in een paar jaar heb ik deze keer wel een grotere book haul! Veel gekregen en ik heb zelf ook wat boeken gekocht. Kijk en lees je mee?

Van uitgeverij Zomer & keuning ontving ik deze stapel boeken. Als manuscriptlezer voor de uitgeverij mag ik altijd de boeken aanvragen die ik voor ze heb gelezen. Daarom ontving ik Het familiehotel van Sapphire Bay. En ik mocht ook een extra boek uitzoeken van de uitgeverij van de boeken die ik niet heb gelezen voor mijn werk, daarvoor koos ik Rood, wit & koningsblauw.
Voor mijn blog ontving ik De laatste halte als recensie-exemplaar. Nu ik inmiddels Rood, wit & koningsblauw heb gelezen, ben ik nieuwsgierig naar de andere werken van de auteur.

Dit stapeltje Engelse boeken schafte ik zelf aan in mei en juni. Het duurde even voordat mijn exemplaar van Witched Steeped in Gold binnenkwam, maar ik ben erg blij dat dit boek inmiddels in mijn kast staat.
Naast de eerder genoemde fantasy kocht ik voor de rest contemporary zoals Becoming Mila, Take Me Home Tonight en Save the Date. Erg passend om te lezen in de zomer lijkt mij!

Als Grisha-ambassadeur voor uitgeverij Blossom Books werd ik enorm verwend. Zo ontving ik de Kraaien duologie in paperback versie. Ennnn….

Als verrassing ontvingen we ook de paperback versie van De Verminkte Koning! Ik ben van plan om Grisha shelves te maken in mijn boekenkast, dus ik hoop daarover later dit jaar een blog te maken.
Vorige week ontvingen we Het oordeel van de wolf die erg mooi staat bij mijn andere hardcovers. Ik kan niet geloven dat ik na het laatste deel in de Nikolai duologie alle boeken van de Grishaverse heb gelezen.

Welk(e) boek(en) heb jij de afgelopen tijd aangeschaft/gekregen?

Liefs,

Tags: , , , , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.