Mijn 3 favoriete K-drama’s 2021

Gepost op August 17 2021 door Katja in tv-serie / 0 Comments

Er zijn nog 5 maanden in dit jaar over, maar tot nu toe heb ik al 3 favoriete K-drama’s. Van actie tot drama tot heel veel humor. Lees en kijk je mee?

Crash Landing On You
Laat ik beginnen met de eerste K-drama die ik ooit heb gezien en mijn favoriet is. Sterker nog, dit is mijn favoriete tv-serie die ik ooit heb gezien! Het heeft alles van actie tot drama en fantastische humor. Nadat ik de serie had uitgekeken viel ik een zwart gat voor twee weken lang. Het lukte me niet om naar een andere tv-serie te gaan kijken. Zelf films trokken mij niet aan. Wat wel hielp? De serie opnieuw kijken, haha. Daar heb ik enorm van genoten en ik zag zoveel nieuwe dingen die me de eerste keer niet waren opgevallen.
Deze serie heeft echt alles. Naast eerder genoemde onderdelen heeft het een fantastisch script, een goede cast en bijpersonages van wie je gaat houden. Mocht je een K-drama willen gaan kijken, laat het dan alsjeblieft Crash Landing On You zijn!

Vincenzo
Deze K-drama valt onder thriller comedy en doordat de hoofdpersoon is opgegroeid in Europa kan dit een fijne K-drama zijn om mee te beginnen. Ondanks dat de hoofdpersoon Koreaans is, is hij opgegroeid in Italië. Daardoor weet hij veel dingen over Korea niet, waardoor je als Europese kijker heel veel leert over de Koreaanse cultuur.
De inhoud van deze drama is echt heerlijk. Heel veel actie wat soms bijna meer een thriller is, maar tegelijkertijd heeft het onwijs veel humor. Het script is sterk tot de laatste paar afleveringen, vanaf aflevering 15 begint het wat rommeliger te worden. Gelukkig eindigt de drama sterk en kan ik zeggen dat ik enorm genoten heb van deze drama.

Start-Up
Graag iets minder actie, maar meer drama en een realistischer verhaallijn? Dan is Start-Up precies wat je zoekt!
Deze drama bevat vele emoties, dus wees klaar voor een achtbaan aan emoties. Het bevat ook vele verhaallijnen, maar die goed bij elkaar passen en logische gevolgen zijn van alles wat er gebeurd. Het acteerwerk vond ik verrassend en verfrissend, wat tevens goed past bij het sterke script.

Heb jij al een van deze drama’s gezien?

Liefs,

Tags: , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.