Mijn Book Depository bestelling en boeken Comic Con

Gepost op 18 juli 2015 door Katja in Boeken / 3 Comments

YALC Logo

Als Booknerd kan ik nooit genoeg krijgen van boeken. Het is dan ook extra leuk om boeken aan te schaffen wanneer er een kans is dat je de auteur kan ontmoeten of je tovert het boek tevoorschijn uit je boekenkast. Lees snel verder welke boeken ik heb gekocht voor Comic Con, in mijn kast had staan, maar het belangrijkste… Welke boeken neem ik uiteindelijk mee? 

DSC_0300

 

Ik bestelde begin van afgelopen maand 5 boeken bij Book depository. Eén daarvan is The Winner’s Curse van Marie Rutkoski. Dit boek is meegegaan in mijn koffer naar London, want de auteur zal er zijn.. gisteren… tja dit probleem heb je als je berichten inplant. Want wanneer je dit leest dan is het boek hopelijk al gesigneerd!

Het boek van Holly Bourne heb ik gekocht omdat ik het echt een pracht boek vind als het gaat om de cover, daarnaast klinkt de flaptekst ook niet mis! Ik heb het boek nog niet gelezen, maar de auteur is ook aanwezig tijdens Comic Con. Helaas niet op dezelfde dag als wij, dus blijft het boek thuis.

DSC_0304

 

Daarnaast heb ik The Murder Complex en To all the boy’s I’ve loved before aangeschaft. Ik heb zoveel BookTubers en Bloggers over deze boeken gehoord, dat ik het nu zelf wil gaan ervaren. Ik ben zeker van plan om deze boeken nog te lezen in zomer.

DSC_0303

 

Lobsters zit al in mijn koffer toen ik hoorde dat de auteurs tijdens de Blossom Books Date ook vrijdag op Comic Con zelf rondlopen. Daardoor wordt het boek extra speciaal! (niet te vergeten heeft Emmy de omslag ontworpen en ze heeft het boek gesigneerd!)

Mijn laatste Book Depository bestelling was de Graphic Novel van Vampire Academy. We hoorden namelijk dat iemand die aan het boek mee heeft gewerkt dat die ook aanwezig zou zijn, maar niet op de dag dat wij gaan, dus ook deze blijft thuis… Echt balen, aangezien ik graag al deze boeken gesigneerd zou zien, maar van de andere kant we gaan nu wel naar de Harry Potter-Tour (later meer hierover)!

De volgende 4 boeken had ik ook nog liggen waarvan de auteurs komen naar Comic Con… maar ook voor deze boeken geldt dat ik ze thuis laat, want de auteurs signeren op een andere dag. Geen probleem. Toch laat ik deze boeken ter inspiratie zienvoor als je nog een leuk boek zoekt.

DSC_0301

 

Half Wild heb ik in Parijs gekocht een paar weken terug. Daarnaast heb ik tijdens mijn laatste bezoek aan Engeland het boek The Sin Eater’s Daughter gekocht. Ik ben er nog niet heel ver in, maar wauw wat een bijzonder boek! Ik kan niet wachten om bij terugkomst verder te gaan lezen!

DSC_0302

 

Als laatste, 2 boeken die ik tijdens één van mijn bezoeken aan het boekenfestijn heb gekocht. Het botten seizoen van Samantha Shannon. Ook in dit boek ben ik al begonnen en wat een heerlijk boek! Yup, ik ben zo’n persoon die meerdere boeken tegelijk leest. Het huis van de nacht, een boek waarvan ik baal dat de vervolgdelen niet in het Nederlands worden vertaald. Dus ga ik verder lezen in de Engelse boeken… Ooit… wanneer mijn TBR kleiner is.

Maar 2 boeken gaan mee van de… om eerlijk te zijn gaat het niet bij mij om de gesigneerde boeken. Maar om de ervaring en een geweldige tijd hebben met mijn vrienden (de boeken zijn alleen een leuk extraatje)!

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , ,


3 responses to “Mijn Book Depository bestelling en boeken Comic Con

  1. *Zucht…* De omslagen van sommige Engelstalige boeken zijn zo tof dat ik ze alleen al daarom zou willen kopen… Maar ik ben gewoon te lui om Engels te lezen. xD

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.