Mijn Bookstoreday 2019

Gepost op 28 mei 2019 door Katja in persoonlijk / 2 Comments

Afgelopen zaterdag was het Bookstoreday! Daarvoor ging ik naar Utrecht vanwege een speciale actie.

Samen met vriendin Xezal gingen we als eerste naar boekhandel Broese. Daar was onder andere de actie met de boeken van Leigh Bardugo. Je kon bij aankoop van een boek een bookplate met handtekening en een poster krijgen. Yes, ik was de eerste in die ochtend. Super blij liep ik de boekhandel uit met de goodies en het super mooie boek De taal der doornen. Wat een werk zal Blossom Books met dit boek hebben gehad, maar het ziet er dan nu ook uit als een pareltje.

Daarna gingen we naar mij favoriete eetplekje in Utrecht: Teds. Ik bestelde een grote ijskoffie latte en Xezal een kop thee.

Yes, tijd voor lekker brunchen! We konden heerlijk bijkletsen en daarna was het tijd om verder te stad in te gaan. We bezochten nog een paar boekhandels. Daarna gingen we naar de Bijenkorf waar ik een mooie bullet journal in de aanbieding kocht. We pakten nog wat terrasjes en ergens tussendoor had ik nog drie jurken gekocht. Twee voor zakelijk en eentje voor in mijn vrije tijd.

Een geslaagde dag! Al kocht ik maar één boek. Ik ben super blij met dat boek en de mooie goodies en werk die Blossom Books erin heeft gestopt.
De dag was extra gezellig met lieve vriendin Xezal.

Hoe was jouw Bookstoreday?

Liefs,

Tags: ,


2 responses to “Mijn Bookstoreday 2019

  1. Wat een heerlijke dag! Mijn bookstoreday begon niet in de boekhandel, maar op een grote tweedehandsboekenmarkt die jaarlijks in mijn woonplaats wordt georganiseerd. Ik heb er zes toffe boeken gescoord voor nog geen tientje. Daarna ben ik de stad in gegaan om de lokale boekhandel te bezoeken. Daar heb ik voor mezelf Zij & Ik van Nic Stone gekocht en voor mijn zoontje een tof Prentenboek. Ook een geslaagde bookstoreday dus 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.