Mijn Ondernemers Leven #10: Instacursus

Gepost op April 27 2020 door Katja in Ondernemen / 0 Comments

Wat is er voor mij veranderd in deze tijd van corona en wat is de bedoeling van mijn instacursus? Je leest het in deze blog.

Corona
Laat ik maar beginnen wat er voor mij is veranderd in deze gekke tijden. Hoe blij en trots ik ook vertelde dat ik dit jaar van plan was om meer op reis te zijn en dat met name voor mijn blog. Op 1 juni in de middag is er een vliegticket voor mij geboekt. Maar dat was allemaal voordat de hele wereld veranderde. Binnenkort zal ik horen hoe dat nu zal gaan.
Hierdoor mis ik belangrijke samenwerkingen en geld. Geld wat ik eigenlijk wel nodig was. Geluk bij een ongeluk wil dat er nieuwe samenwerkingen zijn ontstaan in de maanden maart en april. Helaas niet op reisgebied, wat super logisch is. Binnenkort hoop ik meer te kunnen vertellen over de samenwerkingen.

Wegens de staat van de wereld moest ik de planning voor mijn bedrijf aanpassen. Van face-to-face coach trajecten besloot ik om toekomstige plannen naar voren te halen. De online trajecten zullen een e-coaching en een instacursus zijn. En het laatste staat al online.

Instacursus
Op zondag 3 mei begint mijn eerste instacursus. Tijdens deze cursus krijg je een maandlang toegang tot een privé Instagrampagina met opgenomen video’s over droom, durf, doe. Wat zijn de stappen die je kan zetten om je dromen werkelijkheid te laten worden? Hoe ga je van dromen naar durven? Dat is namelijk een behoorlijke mentale stap! In opgenomen video’s probeer ik dit te bespreken. Als je vastloopt of wat wilt vragen, dan kan dat makkelijk door een dm te sturen via deze pagina.
Daarnaast ontvang je een digitaal werkboek met opdrachten in de volgende onderwerpen: persoonlijke groei, droom, durf, doe en einddoel. Het werkboek staan vol met opdrachten die ik zelf normaal gesproken doe wanneer ik een nieuwe droom van mezelf wil verwezenlijken.

Om je een klein kijkje achter de scherm te geven.. Op het moment dat deze blogpost online is gegaan, dan is het werkboek zo goed als af. Alleen nog even de laatste puntjes op de i zetten. Later deze week ga ik de video’s opnemen, maar de scripts zijn al geschreven.

Tot 3 mei kan je je aanmelden voor deze instacursus. Voor de eerste 5 deelnemers bedragen de kosten voor de cursus 35 euro (inclusief btw). Vanaf de 6de deelnemer bedragen de kosten 45 euro (inclusief btw). Meld je aan door een mail te sturen naar thatblondewoman@gmail.com met in de onderwerpsregel ‘aanmelding instacursus’.
Laat in die mail ook weten wat je volledige naam is en je instagramnaam. Dat ben ik namelijk nodig om je te kunnen toevoegen aan de privé instagrampagina. Nadat je hebt gemaild ontvang je van mij een factuur, wanneer die is betaald ontvang je van mij verdere instructies.

Liefs,

Goed om te weten: ik ben gediplomeerd NLP therapeut en ben dus in staat om je te helpen met het zien van verschillende keuzemogelijkheden.

Tags: , , , , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.