Mijn reactie op Gilmore Girls Trailer

Gepost op 28 oktober 2016 door Katja in tv-serie / 7 Comments

gilmoregirlstrailer

Over iets minder dan een maand is het zo ver! Tijd voor 4 nieuwe afleveringen van Gilmore Girls. In deze post heb ik mijn eerste reactie gezet na het zien van de trailer. Lees je mee?

https://www.youtube.com/watch?v=kGGNNSmGDpU

Wat mij meteen opviel de eerste seconden in de trailer is dat Lorelei echt een stuk ouder is geworden. In seizoen 7 vond ik al dat het make-up team het ouder wordende gezicht van de actrice probeerde te verbloemen, maar helaas was die dikke laag aan plamuur niet te missen. De actrice die Rory speelt is volwassener geworden in het gezicht, maar eigenlijk is er niet zo heel veel aan haar veranderd. Hiermee wil ik niet zeggen dat het erg is, maar dat het zo’n bizar idee is dat de acteurs ouder worden terwijl ze in mijn hoofd zo tijdloos lijken als je begrijpt wat ik bedoel. Iets totaal anders, het eerste gesprek waar de trailer mee begint brengt meteen heel veel herinneringen naar boven. Echt super slim om daarmee de trailer te beginnen.

Je merkt al snel dat er de afgelopen jaren in het fictieve wereldje veel is gebeurd. Zowel goede als de minder leuke dingen. Stiekem vind ik het best jammer dat het lijkt alsof de Gilmore Girls erg stuurloos lijken, maar van de andere kant levert het ook leuke en grappige momenten op. Ik ben zo benieuwd hoe de karakters zich hebben ontwikkelt en wat er allemaal over de jaren is gebeurd. Want je ziet wel dingen voorbij komen, maar het roept eerder vragen op dan dat ik iets zeker weet.

jessluke

En aaah! Toen kwam Jess even voorbij en voelde ik meteen vlinders in mijn buik! En dat gesprek tussen hem en Rory. Hilarisch! Daarnaast ben ik zooooo benieuwd naar de scene van op de foto! Ik kan gewoon niet wachten om te zien wat er precies is gebeurd en zo fijn dat ik het allemaal via Netflix kan kijken. Zeker weten dat ik elke keer wanneer er een aflevering uitkomt een speciale avond ervan maak. Met lichtjes, lekker eten en wat te drinken. O en niet vergeten met een deken om mij heen en wie weet met de tissues gereed.

Ook het zien van de andere personages brachten zo veel herinneringen terug. Zelfs bij het zien van Paris werd ik vrolijk. Met wie zal zij nu een relatie hebben? Of is ze de eerste vrouwelijke president geworden? Zo veel vragen! Nog iets minder dan een maand wachten en dan wordt het hoe dan ook genieten!

Kan jij ook niet wachten op de nieuwe afleveringen van Gilmore Girls? En naar welke scene kijk jij het meest uit?

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


7 responses to “Mijn reactie op Gilmore Girls Trailer

 1. Kim

  Ik ben heel benieuwd naar de afleveringen. Eigenlijk kijk ik uit naar alle scenes. Ik ben ook net klaar met het kijken van de al bestaande seizoenen om er weer in te komen. En ik zat er ook weer helemaal in.

 2. Mijn moeder keek het altijd en dan keek ik soms mee. Maar nu ben ik zelf begonnen en ben pas bij seizoen 1… oeps;-)
  maar ik ben wel heeel benieuwd naar de film, ookal zou ik eerst nog de rest snel moeten kijken!

 3. Ik ben net klaar met heel de serie! ik was echt verslaafd. ik heb in anderhalve maand alles afgekeken, omdat ik niet kon wachten op A Year In The Life, waarvan ik ook net het eerste deel heb gezien.
  Het is echt raar omdat ik nu net klaar ben en dan opeens begin ik hieraan en zijn alle acteurs 10 jaar ouder!
  En ik ben echt benieuwd naar de rest.
  ( ik heb nog een vraagje; mag ik de plaatjes ook gebruiken voor mijn blog, want ik wil er ook over schrijven maar ik weet niet als je zomaar alle plaatjes mag gebruiken… heb je daar misschien meer informatie over want ik ben een beginnende blogger… )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.