Mijn YALFest 2019 inpaklijst

Gepost op 19 april 2019 door Katja in evenement / 0 Comments

Yes, overmorgen begint YALFest 2019! En wat neem ik mee voor op de dag zelf? Klik snel verder om daar achter te komen. 

Ik heb er super veel zin in en wanneer deze post online is gegaan, dan ga ik die dag een weekendje weg met Jessica en zijn we al dichtbij Hoevelaken. Nog even ontspannen en dan kan het feest beginnen!

Boeken
Ik neem Ari & Dante , Ingesloten, Gewist en Een van ons liegt mee. Met mijn eigen bedrijf had ik het behoorlijk druk de laatste tijd. Goed, want ik mocht een flink aantal manuscripten lezen. Maar daardoor heb ik nog niet alle boeken kunnen lezen voor YALFest. Gelukkig zal ik dit weekend nog wel de tijd hebben.

Handtas
In mijn handtas zitten de volgende dingen: portemonnee, mobiel, lippenstift, bril (als ik die niet op mijn neus heb), mijn camera de Sony A5000 met extra batterij.

Linnentas
Op de foto in de achtergrond kan je de mooie linnentas van Blossom Books zien die ik meeneem naar het festival. Waarschijnlijk doe ik daar mijn boeken in en natuurlijk de eventuele aankopen.

Voor het avondprogramma ga ik me omkleden. Daarvoor heb ik een outfit met andere schoenen en handtas in de auto liggen.

Welke boeken neem jij mee om te laten signeren? 

Liefs,

Tags: ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.