Mini Bucket List Parijs

Gepost op 21 april 2015 door Katja in Bucket List, Reizen / 3 Comments

Reizen, een onderwerp waar ik wel weken non-stop over weet vol te praten. Een vriendin vertelde mij, voordat ik vertrok naar Engeland, dat ik een mini bucket list zou moeten samenstellen. Ik had inderdaad een kleine lijst voor mezelf opgesteld, maar ach die stelde niet heel veel voor. Voor Parijs ga ik het even aders aanpakken.

Travel

Eiffeltoren – Ja, deze wil ik zo ie zo met eigen ogen zien!

Paris

City of Light – Niet alleen overdag de stad bewonderen, maar ook wanneer de avond is gevallen. Ik bedoel de stad wordt niet voor niets The city of light genoemd, dus dat wil ik meemaken ook!

~ Love ~

Macarons – Ik weet het is heel ernstig, maar ik heb nog nooit deze zoetigheid geproefd. En waar kan dat beter dan in Parijs? Ik zie mezelf al zitten met een koffie op een terrasje bij een schattig uitziende tafel en stoelen met deze zoetigheden.

Pinterest / Search results for croissant

Croissant – Als klein meisje (7 jaar) riep ik al dat wanneer ik in Parijs ben een croissant ga eten. Na 12 jaar wachten denk ik ook dat het eens tijd wordt.

Untitled

Shakespeare and Company – De booknerd in mij roept al. Het liefst loop ik er meteen heen zodra ik in Parijs ben. Wie weet, maar dat ik het een bezoekje ga brengen staat vast!

Wat staat/stond er op jouw mini bucket list van Parijs? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


3 responses to “Mini Bucket List Parijs

  1. Shakespeare and Company is echt een hele leuke winkel! Je moet ook echt naar dat grote warenhuis gaan (weet even de naam niet).. toen ik er was hadden ze Disney etalages! En als je ’s avonds naar de Sacre Coeur gaat, dan heb je en een heel mooi uitzicht en heul veul lichtjes! Zelf vond ik de beroemde begraafplaats ook heel indrukwekkend, net zoals het Louvre (gratis als je je paspoort toont!) en Versaille.

  2. Ik ben 1 dag in Parijs geweest en hebben toen alle hotspots in 1 dag bezocht haha. Vermoeiend, maar het zeer waard! Parijs is zó mooi!

    btw, ik heb ook nog nooit een macaron geproefd haha :p

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.