Mini Shoplog Enschede

Gepost op 23 mei 2015 door Katja in Mode / 5 Comments

Vorige week zaterdag ging ik samen met een vriendin naar Enschede om te winkelen. Het was de bedoeling dat ik thuis zou komen met nieuwe shirts. Spoiler alert! Dat gebeurde dus echt niet…. 

DSC_0062

ONLY Jurk met vogeltjes. Deze zomer ga ik werken (waar zal ik later bekent maken) en als het erg warm is vind ik een jurkje erg fijn.

DSC_0063

Ik word zo vrolijk van de details!

DSC_0071

Ik zocht al een tijdje een klein tasje voor als ik een avond even wegga. Deze mint kleur past helemaal bij de pasteltrend van nu, daarnaast goed combineerbaar met mijn jurkje. Ja, er is over nagedacht.

DSC_0070

Mijn oude portemonnee heeft gaten, dus voordat ik mijn geld verlies heb ik een nieuwe portemonnee gekocht met een lief strikje.

DSC_0068

Nieuwe sieraden was eigenlijk niet nodig, maar deze ring matcht zo mooi bij mijn tas en jurkje. 😉

DSC_0065

Een mok! Met Morning Sunshine erop! Samen met een paar vriendinnen ben ik een keer op vakantie geweest. In de ochtend maakte ik samen met nog een vriendin het ontbijt klaar. Om de rest van de vriendinnengroep te wekken riep ik: “Goodmorning sushines!” Eén van de vriendinnen die toen vervolgens een kussen naar mijn hoofd gooide, was de vriendin met wie ik aan het winkelen was. Dus de mok ging mee!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


5 responses to “Mini Shoplog Enschede

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.