November & December Book Haul 2021

Gepost op December 30 2021 door Katja in Boeken / 0 Comments

Waarschijnlijk is dit mijn kleinste book haul in jaren!

The Silence of Bones – June Hur
“I have a mouth, but I mustn’t speak;
Ears, but I mustn’t hear;
Eyes, but I mustn’t see.”

1800, Joseon (Korea). Homesick and orphaned sixteen-year-old Seol is living out the ancient curse: “May you live in interesting times.” Indentured to the police bureau, she’s been tasked with assisting a well-respected young inspector with the investigation into the politically charged murder of a noblewoman.
As they delve deeper into the dead woman’s secrets, Seol forms an unlikely bond of friendship with the inspector. But her loyalty is tested when he becomes the prime suspect, and Seol may be the only one capable of discovering what truly happened on the night of the murder.
But in a land where silence and obedience are valued above all else, curiosity can be deadly.

Net voor mijn vertrek naar Berlijn las ik The Silence of Bones. Helaas kreeg ik het boek net niet uitgelezen. Maar wat ik las vond ik super goed. De research die de auteur heeft gedaan om een deel van de geschiedenis van Korea te vertellen, heeft ze onwijs puur gedaan. Al schuwt ze ook zeker niet weg om het rauwe gedeelte te vertellen. Daarom kijk ik enorm uit naar haar nieuwst boek die in januari uit gaat komen.

Sailor Moon: Eternal Edition 1 – Naoko Takeuchi
The guardians in sailor suits return in this definitive edition of the greatest magical girl manga of all time! Featuring an extra-large size, premium paper, and an all-new translation and cover illustrations by creator Naoko Takeuchi!
Teenager Usagi is not the best athlete, she’s never gotten good grades, and, well, she’s a bit of a crybaby. But when she meets a talking cat, she begins a journey that will teach her she has a well of great strength just beneath the surface and the heart to inspire and stand up for her friends as Sailor Moon! Experience the Sailor Moon manga as never before in these extra-long editions (about 300 pages each).

Op mijn verjaardag ging ik langs de J-store en daar kocht ik deze prachtige manga. Het is zelfs een hardcover editie! Wel in het Duits, maar dat vind ik niet erg, want de hardcover editie is prachtig en het papier die ze hebben uitgekozen is van glossy papier. Daarnaast vind ik het meteen een leuke manier om mijn Duits te onderhouden, aangezien er nog veel vervolgdelen komen.

Kleine book haul
Omdat ik van te voren al wist dat ik ging reizen, wist ik dat dit een kleine book haul zou zijn. Ik had voordat ik weg ging bewust een abonnement genomen op Storytel zodat ik niet zou lopen te slepen met boeken, want dat vind ik echt zonde van de ruimte in mijn koffer. Een van de vele voordelen van de Airbnb waar ik tijdelijk woon is dat mijn host ook een echte lezer is en dat ik alle boeken mag pakken die op mijn kamer in de boekenkasten staan. Dus lees ik toch nog af en toe een fysiek boek in de tijd dat ik in Berlijn woon.

Liefs,

Tags: , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.