November: Noord-Amerika | Book Voyage Challenge

Gepost op 10 november 2021 door Katja in Boeken / 0 Comments

Wanneer je reizen en boeken kan combineren tot een challenge!

Dit jaar doe ik mee aan de Book Voyage Challenge. De challenge combineert namelijk mijn favoriete dingen: reizen en boeken. Angela en Melissa zijn de bloggers van The Book Girls’ Guide en kwamen met deze fantastische leesuitdaging.

Reizen vanuit je luie stoel is nog nooit zo makkelijk geweest! Elke maand lees je een boek die zich afspeelt in een bepaald werelddeel. Op de The Book Girls’ Guide worden per maand suggesties gegeven voor wanneer je geen inspiratie hebt of wellicht omdat je geheel buiten je comfortzone een boek wilt gaan lezen. Dit is de lijst voor komend leesjaar (inclusief links naar de door mij gelezen boeken):

Januari: Arctic & Antarctica
Februari: West-Europa
Maart: Oost–Europa
April: Noord-Azië
Mei: Zuid-Azië
Juni: boeken op een eiland
Juli: Australië en Nieuw-Zeeland
Augustus: Midden-Oosten
September: Afrika
Oktober: Zuid-Amerika
November: Noord-Amerika
December: boeken over meerdere continenten

Wild: over jezelf verliezen, terugvinden en 1700 kilometer hiken – Cheryl Strayed
Wild is het verhaal van een jonge vrouw die op het dieptepunt van haar leven een 1700 kilometer lange solo-hike maakt. De tocht is slopend, zowel emotioneel als fysiek, maar maakt haar uiteindelijk sterker dan ooit.

Dit boek is waarschijnlijk een van de oudste boeken die ongelezen in mijn kast staat. Met deze challenge kan ik daar verandering in brengen. Ik heb gemixte verhalen over Wild gehoord. De één vind het fantastisch en de ander vind het helemaal niets, dat maakt me nieuwsgierig wat ik ervan zal gaan vinden. Ik vond het boek De afstand tussen jou en mij een heel leuk boek en het doet me denken aan Wild, maar we zullen het zien wat ik van Wild ga vinden.

Welk boek kies jij voor deze challenge?

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.