Oktober Book Haul 2016

Gepost op 1 november 2016 door Katja in Boeken / 1 Comment

bookhaul

Vanwege tentamens die ik deze en volgende week heb, heb ik helaas niet veel tijd om even voor mezelf te gaan lezen. Hoe moet ooit mijn TBR kleiner worden? Nou goed, na mijn tentamens maar een poging doen tot een inhaalslag maken. 

dsc00768

Losgelaten & Aangeschoten – M.G. Reyes

Van Harper Collins kreeg ik deze twee recensie-exemplaren. Ik ben al een tijdje benieuwd naar deze boeken en ben van het weekend begonnen in Losgelaten. En tot nu toe vind ik het een heel origineel boek. Recensies zullen deze maand volgen!

dsc00772

Siren – Kiera Cass

Op stage kwam Siren uit, maar voor dat ik dit boek ga lezen ben ik van plan om eerst De Prinses en De Kroon te gaan lezen. Ja, ik weet het… Ik heb nog steeds De Selectie-serie niet uit! Ik vind het namelijk zo’n raar idee dat een ander persoon de hoofdrol heeft in het boek, dat ik het boek eerst nog niet wilde gaan lezen. Ik hoop dat ik niet de enige ben met deze hersenkronkel.

dsc00769

Grave Mercy – Robin La Fevers

Ik zag dit boek een tijdje geleden voorbij komen op Goodreads en sindsdien heb ik meerdere bloggers al gezien dat ze dit boek aan het lezen waren. Dit lijkt mij echt een boek om heerlijk te gaan lezen in de winter met een warme chocolademelk erbij.

Holdig Up the Universe – Jennifer Niven 

Begin oktober kocht ik een cadeautje via Bol.com, maar ik wilde geen verzendkosten betalen dus dat werd maar nog een boek. De flaptekst sprak mij heel erg aan. Een heel bijzonder concept. Dat wordt nog een moeilijke keuze in welk boek ik ga beginnen met lezen na mijn tentamens.

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


One response to “Oktober Book Haul 2016

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.