Outfit: Duizend hoog

Gepost op 30 december 2016 door Katja in Mode / 1 Comment

Een tijdje terug werd ik door De Gouden Zebra benaderd of ik het boek Duizend hoog zou willen recenseren. ‘Gossip Girl’ fans kunnen hun hart ophalen: Futuristisch YA hype ‘Duizend Hoog’ van Katherine McGee -Uitgeverij Moon. Als Gossip Girl fan leek het mij een geweldig idee om rond dit boek een outfit post te maken! Kijk je mee?

Het idee was om de outfits te baseren op de personages uit het boek. Alleen is het wegens privé omstandigheden niet gelukt om het boek te lezen. Ik vond het ontzettend jammer om dan deze post helemaal niet te gaan maken, dus heb ik twee outfits bij elkaar gezocht die mij na het lezen van de achterflaptekst passen en dat mixte ik met mijn eigen stijl. Ik hoop dat je het leuk vind!

Casual Boots

Bomberjack – H&M

Shirt – Takko

Broek – Bristol

Schoenen – Dr. Martens

Silver Skirt

Lippenstift – Essence Matt 06

Ketting – Six

Shirt – Takko

Rok – Primark

Panty – Hema

Schoenen – Dr. Martens

Liefs,

Tags:


One response to “Outfit: Duizend hoog

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.