P.C. Cast in Nederland!

Gepost op 2 januari 2015 door Katja in Boeken, evenement / 2 Comments

Morgen is P.C. Cast in Nederland! Woehoe! En ik mag haar interviewen! Als dit geen goed begin van het jaar is, dan weet ik het ook niet meer. P.C. Cast is auteur van vele boeken, maar de boeken die in het Nederlands vertaald zijn: The House of Night serie (Huis van de nacht) en Partholon-trilogie. 

Naast dat je over een paar dagen bij mij op de blog een uitgebreid verslag kan lezen, kan je er zelf ook bij zijn! Helaas niet bij het interview, maar P.C. Cast gaat ook nog signeren bij boekhandel Scheltema, in Amsterdam. Van 15:00 tot 16:00 zal ze daar aanwezig zijn (Op de begane grond) en ja het is mogelijk om al je boeken te laten signeren door haar! Al ben ik bang dat je echt een koffer mee moet nemen als je ook daadwerkelijk al haar boeken hebt en die door haar wilt laten signeren.

Ik begrijp als geen ander dat Amsterdam misschien een beetje te ver voor je is (lees: Ik ben zelf zo’n 3 a 3,5 uur onderweg) of je kan gewoon niet door een afspraak. Toch wil ik jou de kans geven om een vraag aan haar te kunnen stellen. En dit kan je te doen door een email naar mij te sturen met de vraag die je hebt aan P.C. Cast (thatblondewoman@gmail.com) of door je vraag in de reactie hieronder te zetten.

pc cast

De spelregels:

  • De vraag moet origineel en leuk zijn.
  • Ik kies zelf één winnaar uit waarvan ik denk dat diegene een originele/leuke vraag stelt.
  • Je wordt op de hoogte gesteld wanneer ik jouw vraag aan P.C. Cast ga stellen.
  • Wat win je precies? Een antwoord op jouw brandende vraag.

Ik ben benieuwd naar jullie vragen en ik wens iedereen die meedoet veel succes! 

Liefs,

header31-860x280

P.S. Wil je meer informatie over de signeersessie? Dat kan, klik op de volgende link en als je komt mag je meteen klikken op aanwezig: https://www.facebook.com/events/907440722609139/?ref_dashboard_filter=upcoming

Tags: , ,


2 responses to “P.C. Cast in Nederland!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.