Pitch Perfect 2 Trailer

Gepost op 21 november 2014 door Katja in Films / 1 Comment

Pitch Perfect is weer terug! Op 15 mei komt deel 2 uit en dan is het bijna 3 jaar geleden dat deel 1 uitkwam. Ik kan niet geloven hoe lang ik heb gewacht op deze film. Om heel eerlijk te zijn kijk ik meer uit naar deze film dan Insurgent (Divergent 2). Terwijl ik echt een groot fan ben van de boeken, maar Pitch Perfect heeft mijn hart veroverd! Kijk mee naar de trailer van Pitch Perfect 2. 

https://www.youtube.com/watch?v=eQ9BJ8-Y0y8

Wat een heerlijke opbouw. De clip begint met het bekende liedje van Pitch Perfect 1 When I’m gone, die in de eerste fim gecoverd werd door Anna Kendrick, maar in dit deel wordt het acapella gezongen door de Barden Bella’s. Ik vind dat ze er goed aan hebben gedaan om hiermee rustig in te komen en opbouwen naar het moment waar de tweede film om gaat draaien.

Het is ook duidelijk te zien dat de Barden Bella’s hechter zijn dan ooit te voren, maar stiekem hoop ik ook op ruzie’s in de groep, aangezien de grappen die daarbij werden gemaakt in de eerste film echt geniaal waren!

Toen ik de trailer voor de eerste keer zag moest ik heel erg denken aan de film Step Up 3. In Step Up 3 gaan er dansgroepen de strijdt met elkaar en allemaal voor het grote moment. Dat ze op een groot podium terechtkomen en wanneer ze dan winnen, hebben ze gewonnen van alle dansgroepen over de hele wereld. Ik hoop niet dat Pitch Perfect dezelfde opbouw heeft als Step Up 3, want dat zou erg zonde zijn.

 

De poster! Love it! In ieder geval klinkt het nu al epic en ik kan niet wachten om de film te zien!

Heb jij de film Pitch Perfect gezien? En wat vond jij ervan? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , ,


One response to “Pitch Perfect 2 Trailer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.