Reading Challenge Update augustus 2015

Gepost op 8 september 2015 door Katja in Boeken / 5 Comments

rcu2

Woehoe! In augustus haalde ik mijn Goodreads challenge! Natuurlijk laat ik het niet zitten voor de rest van het jaar en ga ik heerlijk verder lezen in al die mooie boeken die ik nog in mij kast heb liggen. 

Seeker (Seeker, #1)

Seeker – Arwen Elys Dayton

Sinds afgelopen herfst keek ik al uit naar ‘Seeker’, één van de vertegenwoordigsters van de uitgeverij maakte mij razend enthousiast. Ik hoopte zo dat ik een nieuwe heldin aan mijn lijst kon toevoegen. Maar toen las ik op veel verschillende andere blogs wat mindere recensies. En vanaf dat moment durfde ik eerst niet in het boek te beginnen.Toch moest er een moment komen dat ik mij waagde aan het verhaal en het begon meteen goed. Schotland!

Emmy & Oliver

Emmy & Olivier – Robin Benway

Ten eerste de cover, wauw hoe mooi!? De kleuren combinatie, het plaatje en de vormgeving. Het past perfect! Dit is nu al mijn favoriete cover van dit jaar! Maar is het verhaal net zo goed als de cover eruit ziet? Met flashbacks naar het verleden kom je als lezer erachter wat er is gebeurd op de bewuste dag. Olivier werd ontvoerd en dat gaat niet in de koude kleren van de mensen zitten die Olivier tot zijn zevende jaar hebben zien opgroeien. De ouders zijn veel zorgzamer, want het zou je eigen kind maar gebeuren.

Onverminderd (Flight & Glory, #1)

Onverminderd – Rebecca Yarros

Over een week komt dit prachtige boek uit! In augustus mocht ik dit boek alvast lezen in verband met de marketing die ik samen met de andere marketeers om dit boek doe. Ik mag er nog niet te veel over zeggen, maar ik kan wel vertellen dat dit boek zeker de moeite waard is!

Dwaaleiland

Dwaaleiland – Melissa De La Cruz

Voordat ik begon te lezen in dit boek zette ik mijn gedachtes op nul, want anders zou ik misschien te veel verwachten. Ik was namelijk erg bang dat ik het boek te kinderachtig zou vinden. Het tegendeel is bewezen. Dwaaleiland is een heel leuk boek!

Maybe Someday (Maybe, #1)

Maybe someday – Colleen Hoover

Nog een boek die ik van te voren mocht lezen van de uitgeverij. In februari zal er een nieuwe Hoover verschijnen bij Z&K en dit is mijn favoriet van de auteur tot nu toe! Het is zo bijzonder, even anders dan andere New Adults.

Het programma (The Program, #1)

Het programma – Suzanne Young

Sloane vind ik een heerlijk personage, van wie ik echt heb genoten. Ze is een personage wie niet snel opgeeft en ze doet haar best om zich zo goed mogelijk overal doorheen te slaan. De andere personages blijven tamelijk vlak en ik hoop dat ik meer over de anderen kom te weten in de vervolg delen.

Welke boeken heb jij afgelopen maand gelezen?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


5 responses to “Reading Challenge Update augustus 2015

  1. Maybe Someday staat ook nog op mijn lijstje om te lezen. Ik weet dat ik hem al kan lezen omdat hij wel in het Engels beschikbaar is, maar ik ben zo’n neuroot in dat ik vind dat alle boeken bij elkaar moeten passen. Ik vind de Nederlandse covers van Z&K ook zo mooi dus ik wacht tot hij in het Nederlands verschijnt 🙂

    Wat ikzelf las in augustus? : Onverminderd – Rebecca Yarros (zo geweldig!), de novelles Voor altijd en Het aanzoek van J. Lynn, Ga voor mij van J. Lynn en Het geheim van mijn man – Liane Moriarty (ook erg interessant).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.