Reading Challenge Update Januari

Gepost op 4 februari 2015 door Katja in Boeken / 0 Comments

Januari was een erg bijzondere maand… Een maand waarin ik P.C. Cast heb ontmoet, maar ook een maand waarin ik mijn tas pakte en naar Engeland vertrok. Dus van lezen kwam er niet veel van. Toch heb ik 5 boeken uit weten te lezen.

5 boeken, dat vind ik erg netjes voor iemand die veel moest regelen afgelopen maand, maar geen geklets meer verder (behalve over boeken) dit zijn de boeken die ik heb gelezen in de maand januari.

Uitverkoren – P.C. Cast & Kristen Cast

Hmm tja het was wel oké en ik vind deze serie ook heerlijk weg lezen, zodra ik denk dat ik tegen een readingslum aanzit. Daarbij was het ook een voorbereiding op het interview. Ik wil namelijk altijd goed voorbereid voor de dag komen.  

Eleanor & Park

Eleanor & Park – Rainbow Rowell (Klik op de foto voor recensie)

Ik ben bang dat dit boek voor mij te gehypet is geweest, waardoor ik het minder vond. Al heb ikzelf de lat zo hoog gelegd voor dit boek. Ondanks alles kon ik het verhaal zeker waarderen en las het gemakkelijk weg. Vandaar dat dit boek een 7 uit 10 krijgt van mij. Het is zeker een aanrader als je even iets tussendoor wilt lezen of gewoon een verhaal zonder actie. Al blijf ik gemengde gevoelens houden over dit boek.

Twilight (Twilight, #1)

Twilight – Stephenie Meyer

Dit boek stond nu al zo lang ongelezen op mijn plank, of nouja eigenlijk had ik tot en met bladzijden 129 gelezen, maar toch heb ik nooit verder gelezen. Ik heb geen idee waarom, aangezien ik het een leuk boek vond. Niet super, maar gewoon een leuk verhaal die ik gelezen wilde hebben. 

Acid

ACID – Emma Pass (Klik op de foto voor recensie)

Een boek dat sinds vorig jaar maart al op de plank lag. Ter voorbereiding op Engeland pakte ik dit boek op en daar heb ik geen spijt van! Ik gaf dit boek zelfs een 10 uit een 10.

Verslaving
Verslaving – Patricia Bonilla (Klik op de foto voor recensie)

De schrijfstijl van Patricia is werkelijk heerlijk! Dat was ook één van de redenen waarom ik door wilde lezen, want haar woorden dansen weg op het papier en dat was erg fijn. Ze beschrijft dingen op een leuke manier. Alleen ik mis wel wat en dat was diepgang bij de hoofdpersoon Jesmee. De gebeurtenissen zijn soms vrij heftig en dan begreep ik niet helemaal hoe kalm ze kon reageren.

Een bijzonder boek die ik al een tijdje wilde lezen, dus het was helemaal super toen ik het boek opgestuurd kreeg. Ondanks mijn recensie met veel kritiek ben ik al erg benieuwd naar het vervolgdeel.

Boekenbingo-2015-klein

Ik doe mee aan de bingokaart van Bookbabbels.nl en de volgende vakjes kan ik aankruisen.

Uitverkoren –> Een boek met een hoofdpersoon met een gave

Eleanor & Park –> Een boek dat is aangeraden door een vriend

Twilight –> Een boek dat zich afspeelt in Amerika

ACID –> Een boek dat je beoordeelt met 5 sterren

Verslaving –> Een boek van een Nederlandse auteur

Zodra ik weer terug in Nederland ben zal ik de bingokaart invullen op de pagina van Reading Challenge, maar nu heb je al een beeld van mijn bingo kaart.

Wat was jouw favoriete boek van afgelopen maand? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , , , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.