Review: Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Gepost op 25 augustus 2015 door Katja in Cosmetica / 0 Comments

catrice

Tijdens mijn shoplog van vorige week liet ik deze 2 nieuwe Catrice producten al zien en vandaag de review over deze lipsticks of nou ja lipsticks eerder een lipgloss. Kijk je mee? 

DSC_0143

Belofte: De Shine Appeal Fluid Lipstick is een waar beautystatement, dat de pure kleur van een lipstick combineert met de maximale glans van een gloss. Het bevat vitamine E dat de gevoelige huid van de lippen voedt en biedt een zachte finish in een heldere tint.
Verpakking: De lipsticks zijn verpakt in een doorzichtige huls van plastic met een zwarte dop. De onderkant heeft de vorm van een lipstick.

Ik vind de uitstraling van het product best wel luxe voor een budgetproduct. Zeker het detail van de vorm van de lipstick vind ik leuk gedaan het oogt erg chique.

040 Pink Macaron

DSC_0151

050 What-A-Melon

DSC_0153

DSC_0145Aanbrengen: Als je de huls opendraait komt er een sponsapplicator uit, die rond is afgesneden. Een prima applicator voor het aanbrengen van dit soort producten. Pigmentatie: Volgens Catrice is dit een lipstick, maar volgens de website valt het onder lipgloss. De fluid lipsticks hebben namelijk wel die mooie glans van een lipgloss, plakken een klein beetje zoals een lipgloss, voelen een beetje romig zoals een lipstick, maar hebben bij lange na niet de dekking van een lipstick. Ik zie dit product zelf dan ook als een lipgloss.
Houdbaarheid: Dit product blijft voor een lipgloss lang zitten. Een hapje eten is geen probleem, helaas verliest het wel een beetje de glans. Een grote maaltijd overleeft deze fluid lipstick niet en moet je het opnieuw aanbrengen.

Wat ik wel merkte na een dag gebruik gemaakt te hebben van deze lipsticks is dat mijn lippen echt gevoed zijn. Mijn lippen voelen erg zacht en gezond aan.

Conclusie: Het is niet mijn lipstick. Ik vind hem te nat op de lippen met name What-A-Melon. Ik had gehoopt op meer pigment. Hoe mijn lippen aanvoelen na een dag gebruik is wel erg fijn, waardoor ik zeker weet dat ik de fluid lipsticks ook in de toekomst nog zal gaan gebruiken.

Prijs: €3,99, te koop bij drogisten.

Wat vind jij van de Catrice fluid lipsticks?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.