Review CreaChick stempels

Gepost op 18 september 2020 door Katja in Creatief / 0 Comments

Sinds dit jaar gebruik ik de bullet journals van CreaChick, maar ze is met een nieuwe product gekomen: stempels!

Speciaal voor gebruik in je journal of agenda heeft CreaChick een collectie unieke, handgetekende siliconen stempels gemaakt. De set bevat drie vellen van A5-formaat en meer dan 100 stempels!

De transparante, zelfklevende stempels zijn eenvoudig in gebruik: je plaatst een afzonderlijke stempel op het doorzichtige acrylblok, brengt met een stempelkussentje verf of inkt aan op de lijnen en drukt hem op papier. Ze zijn eenvoudig te reinigen (het liefst met babydoekjes!) en herbruikbaar!

Bij uitgeverij BBNC imprint MUS creatief heeft CreaChick haar plek gevonden. Naast de bullet journals, washi tapes en stickers is ze onlangs met een stempel set gekomen! Tijdens het proces van het maken van de stempels raakte ik al nieuwsgierig. Met meer dan 100 stempels zitten er verschillende afbeeldingen tussen. De maanden en getallen zijn erg prettig en handig om zo elke maand mijn bullet journal in te richten. Mijn favoriete stempels zijn die van thee/koffie en reizen. Het grootste gedeelte van de stempels verwacht ik ook met regelmaat te gebruiken.

Naast drie vellen siliconen stempels zit er ook een doorzichtige acrylblok bij. Ik vind die erg fijn omdat ‘ie vrij dun is. Het enige wat je er nog bij moet kopen is de inkt, daarvoor koos ik voor de Versafine, pigment inkt voor fijne details. Die inkt is absoluut perfect en wanneer je stempelt zie je inderdaad alle kleine details! Vervolgens is het enorm makkelijk om te stempels schoon te maken.

Ik ben op een positieve manier verrast en ik heb eigenlijk geen opmerkingen. Voor mijn gevoel hebben ze, de uitgeverij en CreaChick, aan alles gedacht. Zelfs de box waar de stempels in zitten is van een stevig materiaal gemaakt zodat ‘ie voor lange tijd mee zal gaan. Ik hoop zelfs dat CreaChick in de toekomst met meer stempels gaat uitkomen!

Gebruik jij graag stempels?

Liefs,

Tags: ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.