Review: Rimmel London Provocalips

Gepost op 10 maart 2015 door Katja in Cosmetica / 0 Comments

Toen ik in Engeland was zag ik op veel make-up blogs de Rimmel London Prococalips voorbij komen. Ik vond ze meteen erg bijzonder, ook al ben ik niet het type voor ligloss. In Newcastle vond ik deze mooie gloss en kon ik het niet laten liggen (Geen zorgen ik heb voor een kleur gekozen die ook in Nederland verkrijgbaar is). 

DSC_0007

Rimmel Provocalips 16 HR Kiss Proof Lip Colour in 310 Little Minx

Belofte: Een intense kleur die tot 16 uur lang blijft zitten zonder een spoor achter te laten.
Verpakking: Rimmel Provocalips vind je in een dunne langwerpige verpakking die bestaat uit twee delen, namelijk de lipstain en een lipbalm.

DSC_0010

DSC_0009

DSC_0008Aanbrengen: Beide kanten zijn voorzien van een sponsapplicator zoals bij een lipgloss. Het sponsje is niet te groot, waardoor het eenvoudig is om de kleur netjes aan te brengen.

DSC_0012
Pigmentatie: Reken inderdaad op een intense kleur die in één keer goed dekt op de lippen.
Houdbaarheid: Dit product blijft als geen ander zitten. Erg indrukwekkend! Eet en drink wat je wil, maar de gloss geeft niet af, verdwijnt niet van de lippen en trekt niet in de lijntjes. Dat had ik niet verwacht, aangezien het precies hetzelfde op de lippen voelt als lipgloss. En die geven juist wel vaak af. De balsem moet je iedere zoveel uur wel even bijwerken om het effect te behouden, maar dat is alles.

Als je de Rimmel Provocalips van je lippen wilt halen, kan je het product het beste eraf halen met een make-up remover op oliebasis. Maar het blijft best wel schrobben. Pigmentatie: Check!

Meestal werk ik deze gloss bij 2 keer op een dag met alleen de balsem, wanneer je de balsem niet meer bijwerkt begint de gloss een beetje te slijten. Ik heb gemerkt dat de gloss bij mij daadwerkelijk 12-16 uur blijft zitten, met bijwerken. Zonder bijwerken zo’n 8-10 uur. De gloss is van zichzelf erg matt, waardoor de balsem eroverheen een mooi effect geeft.

Dus een topproduct is het zeker! Wel even duurder dan wat ik normaal uitgeef aan een lipgloss, maar dat is het product ook het dubbel en dwars waard!

Prijs: €11,99, te koop bij drogisten.

Wat vind jij van de Rimmel Provocalips?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.