Rustgevend kleuren

Gepost op 17 april 2020 door Katja in Creatief / 0 Comments

Tijdens het luisteren naar een audioboek, mag ik graag creatief bezig zijn. Mijn voorkeur heeft bullet journalen en tekenen.

Zentangle
Zoek dit zeker online op. Zelf heb ik al wel een poging gedaan, maar het rusltaat is nog niet fotowaardig. Maar wat doen je dan precies? Je kan het op verschillende manier maken, vormen en verschillende kleuren gebruiken. Over het algemeen wordt de kleur zwart gebruikt, maar hé het is jouw ding dus kies vooral zelf! Het schijnt dat dit een erg rustgevende en bijna mediterende stijl van tekenen is. Zelf vond ik het ook fijn en rustgevend om te doen.

Mandala’s
Dit vond ik als kind al leuk en miste ik dan ook. Ik zocht naar een mooi kleurboek die bij mij past en ik kwam uit bij Magische Mandala’s van MUS. Het papier is super dik en wauw wat een groot kleurboek. Wel 30 bij 30 cm. De mandala’s variëren van heel precies tot ook grotere vlakken om in te keuren. Met wel 46 kleurplaten ben je niet snel uitgekleurd en dat voor maar 15 euro. Absoluut een aanrader.

Kleuren op nummer 3
Ik zag dit kleurboek voorbij komen bij Creachick. Toen ik vervolgens zag dat er een kleurboek is van verschillende skylines van steden rond de wereld was ik verkocht. Reizen is iets wat ik op het moment enorm mis. Voor dit jaar had ik heel veel plannen van Engeland tot Amerika. Ik vind het dan super leuk om iets te kleuren waar ik graag ooit naartoe wil gaan of misschien zelfs al ben geweest.

Het papier is dunner dan die van Magische Mandala’s, maar nog steeds dik genoeg dat de Crayola Supertips niet doordrukken. Ook bij dit kleurboeken heb je kleurplaten die grotere en kleinere vlakken heeft.
Dit boek is gemaakt/uitgeven bij MUS. Deze uitgeverij heeft ongelooflijk veel op creatief gebied. Zeker de moeite waard om naar hun aanbod te kijken als je geïnteresseerd bent.

Teken jij het liefst zelf iets of kleur je liever kleurplaten in?

Liefs,

Tags: , , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.