September Book Haul 2016

Gepost op 11 oktober 2016 door Katja in Boeken / 3 Comments

bookhaulZo heerlijk dat de herfst is gekomen en dat het eerder donker wordt. In de meeste omstandigheden vind ik het niet fijn, maar als het gaat om het lezen van boeken dan ben ik er dol op! Het voelt alsof ik dan meer in mijn eigen wereld zit met een kop dampende thee.

dsc00736

De Graces – Laure Eve

Voor mijn interview met Laure Eve kreeg ik het boek van de uitgeverij. Daarnaast staat mijn recensie van het boek ook online.

De schrijfstijl van de auteur was echt een feestje voor mij om te mogen lezen. Wel vond ik het in begin lastig om in het verhaal te komen. Ik denk dat dat kwam doordat ik vrij snel in het begin de opmerking in mijn hoofd maakte over Gossip Girl en Sabrina the Teenage Witch. Maar eenmaal verder in het verhaal kon ik niet stoppen met lezen. Laure maakt fijne en prachtige zinnen die tegelijkertijd ook snappy zijn.

Nerve – Jeanne Ryan

In de goodiebag bij Hapjes en sapjes in Haarlem zat dit boek er in. Het boek zelf vond ik niet super bijzonder, maar ik denk dat 15 jarige ik het wel heel gaaf had gevonden. Echter, vond ik de film wel heel erg tof!

dsc00737

Rebel – Julie Kagawa

Van een cadeaubon kocht ik dit pareltje van Julie Kagawa. Ook al was ik niet razend enthousiast over Talon, ben ik wel benieuwd waar het verhaal naar toe gaat.

Wink, Poppy en Midnight

In de celebrate bookbox van vorige maand zat een nieuw boek van uitgeverij Blossom Books. Ik hoor gemixte verhalen over het boek, dus ik ga proberen om het boek deze maand nog te lezen.

The Sleeping Prince – Melinda Salisbury

Toegegeven ik moet deel 1 nog lezen, maar hé nu kan ik tenminste in één keer doorlezen. En de cover is zo mooi!

dsc00738

Verlost – P.C. Cast & Kristen Cast

Geruild tijdens een bookswap en ik ben er heel erg blij mee. Ik lees namelijk graag een boek uit de serie van Huis van de Nacht. Niet omdat ze goed geschreven zijn, maar omdat ze zo heerlijk weglezen wanneer ik een leesdip heb.

Moordspel – Cis Meijer

Tijdens de Meet & Greet met de auteur kreeg ik het boek na afloop mee. Ik ben al begonnen met lezen en het wordt al heel snel spannend!

54 minuten – Marieke Nijkamp

Ik was van plan om het boek in het Engels te kopen totdat ik hoorde dat Harper Collins het boek ging uitgeven in het Nederlands.

Fijn al deze spannende boeken voor in de herfst- en wintermaanden!

Welke boeken heb jij gekocht/gekregen in september? 

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


3 responses to “September Book Haul 2016

  1. De afgelopen maand was ik heel braaf en kocht slechts één boek (het YA-boek dat mijn nicht schreef). Ik kreeg echter 8 boeken toegestuurd dus mijn tbr groeide weer een ‘beetje’ aan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.