Shoplog Edinburgh

Gepost op May 12 2018 door Katja in Boeken, Cosmetica / 0 Comments

Ondanks mijn beperkte ruimte in mijn handbagage heb ik toch nog wat dingetjes mee kunnen nemen uit Schotland. Klik snel verder om mijn aankopen te kunnen zien.ย 

Boeken

Ferryman – Claire McFall

Dylan has escaped a horrific train crash unscathed. Except she hasn’t. The bleak landscape around her isn’t Scotland. It’s a wasteland haunted by wraiths searching for human souls.ย  And the stranger waiting for her isn’t an ordinary boy. Tristan is a Ferryman, tasked with transporting her soul safely to the afterlife, a journey he’s made a thousand times before. Except this time, something’s different. Torn between love and destiny, Dylan realises she can’t let Tristan go, nor can she stay with him. Eventually, inevitably, the wraiths would capture her soul and she would be lost forever.ย Can true love overcome the boundaries of death?

Toen ik in boekhandel Blackwell, de oudste boekhandel van Edinbrugh, was wilde ik eigenlijk Royals kopen die net uit was. maar die hadden ze daar helemaal niet staan helaas! Wat bleek? Ze hadden het boek niet ingekocht, omdat ze het niet zo met het koninklijk huis hebben. Ik ging toen verder kijken naar een ander boek tot een van de verkoopsters naar me toe kwam met dit boek. Het leek mij een origineel verhaal, daarnaast vind ik het leuk dat het door een Schot geschreven is en ook in Schotland afspeelt.

Edinbrugh heeft een super grote Paperchase winkel en ik zag onwijs veel leuke dingen. Uiteindelijk besloot ik te gaan voor deze leuke notitieboekje waar ik mijn avonturen in Schotland kan opschrijven.

Sieraadย 

Elke keer wanneer ik een soloreis maak koop ik een Pandora bedel. Ik vond het eerst lastig kiezen, maar de keuze viel op het kroontje. De reden? Ik denk dat ik het meeste over Schotland heb geleerd toen ik het kasteel en het paleis bezocht.

Cosmetica

Yes! Op naar de boots waar ze super grote collecties hebben van verschillende merken!

Kate Long Lasting Finish 01 – Rimmel

Voor iedereen die mij leerde kennen toen ik net het kantoorleven in ging, dit is de kleur rood die ik altijd in het begin droeg. Na een tijdje raakte de kleur op en was ik ontzettend lang opzoek naar dezelfde kleur. Tevergeefs, ik vond de kleur maar niet. Gelukkig vond ik in de Boots in Edinburgh het origineel.

Soft Matte Lip Cream 17 IBIZA & Lipliner 05 ROSEY SUNSET – NYX

Voor deze zomer zocht ik een nieuwe kleur roze die lekker vel is, maar nog steeds mat is. Er was een super lieve vrouw van de NYX afdeling die me hielp om de juiste kleur te vinden. Ik vind het een super mooie kleur en kan niet wachten om ‘m uit te proberen. De namen zijn in ieder geval al lekker zomers.

Retro Luxe Matte Lip Kit Grandee – Makeup Revolution London

Naast de fel roze wilde ik ook graag een wat zachtere roze die zou passen bij pastel looks. Bij de Superdrug op het vliegveld in Schotland vond ik op de valreep deze mooie kleur. Als het goed is, is het dezelfde kleur als mijn Dr. Martens 1461 Bubble Gum.

Ik ben onwijs blij met mijn aankopen. Van te voren wist ik dat ik niet te veel kon kopen, aangezien ik in mijn handbagage ook al kleding voor 8 dagen in had zitten. Het liefst had ik ook nog wat Engelse snacks mee willen nemen, maar goed. Wie weet voor een andere keer.

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.