Shoplog Emmen & Haren (De)

Gepost op 17 augustus 2015 door Katja in Mode / 4 Comments

WHSH

Afgelopen zaterdag was het moederdochtertijd en hoe kan je die beter besteden dan om te shoppen? O en ik was natuurlijk ook dringend shirts nodig. 😉 Kijk snel verder om mijn shoplog van Emmen en Haren (Duitsland) te zien.

DSC_0133

Deze top is langer dan een crop top, maar korter dan een normaal shirt. Voor mij is deze Vila top perfect bij een skater skirt.

DSC_0134

Deze Kimono met vrolijk motiefje kon ik niet laten hangen. Deze zijn erg fijn voor op een spijkerboek en hemdje.

DSC_0129

DSC_0130

Hoe het mogelijk is weet ik niet, maar ik ben langer geworden… Oftewel mijn shirtjes zijn tegenwoordig te kort. Hoog tijd voor vervanging met deze T-shirts van Miss America

DSC_0132

Een shirt voor stage met net wat meer flair haalde ik bij de Esprit winkel. De pasvorm van dit shirt vind ik prachtig. Het snijd precies op de goede plekken waardoor je figuur er goed uitkomt. Iets wat je niet zou zeggen als je dit shirt alleen op een hangertjes zou zien hangen.

DSC_0135

Dit jurkje haalde mijn moeder uit het rek bij de C&A voor mij. Haar woorden: ‘Een typische Katja jurk’. Nog geen dag later zei een vriendin hetzelfde.

DSC_0142

Een hoed… Deze accessoire leek mij al een tijd leuk, maar durfde de trend niet aan. Afgelopen zaterdag zette ik toch de stap en nu al kan ik niet wachten op de herfst, zodat ik met deze hoed van Pieces kan rondlopen.

DSC_0143

Bij de Kruidvat kocht ik fluit lipsticks nieuw in het assortiment van Catrice (binnenkort een review).

Na Emmen gingen we over de grens om Duitsland in te gaan. Als het gaat om kleding slaag ik daar niet snel. Wel kom ik vaak terug met dvd’s (dvd’s zijn namelijk goedkoper in Duitsland dan in Nederland) en cosmetica producten. De trend op mode en cosmetica liggen in ons buurland namelijk voor. Al ging het afgelopen zaterdag even anders, want ik vond wel een leuk kleding stuk, tevens iets waar ik al een tijd naar op zoek ben.

DSC_0137

Houthakkersblouse van Kik.

Een geslaagde shopdag kan ik wel zeggen!

Liefs,

header31-860x280

Tags:


4 responses to “Shoplog Emmen & Haren (De)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.