Shoplog Haren (DE)

Gepost op 7 juni 2018 door Katja in Mode / 0 Comments

Ik merk dat Shoplogs delen op deze blog enorm gewaardeerd worden en dus leek het me leuk om mijn laatste winkeltrip met mijn moeder ook te delen. We gingen naar een dorp in Duitsland die nog dichterbij is dan de winkelgebieden in Nederland en stiekem veel leuker is. Kijk je mee? 

Schoenen

Voor mijn nieuwe functie als Junior-directeur (Start begin volgende maand, meer weten? Lees hier.) ben ik wat nieuwe kleding nodig die passen bij mijn nieuwe benoeming. Daarnaast waren mijn huidige sandalen al denk ik zo’n 3 jaar oud en hoognodig aan vervanging toe. Ik koos voor een zwarte paar teenslippers die tevens chique ogen. En ik koos voor een paar goud metallic kleur sandalen met een kleine wedge eronder. Erg zomers, netjes en mooi voor op kantoor. Beiden gekocht bij de Duitse variant van Van Haren.

Voor de dagen op kantoor die meer casual zijn wilde ik een paar nieuwe sneakers. In de zomer vind ik mijn Dr. Martens te warm, dus koos ik nu voor een paar lage witte sneakers van Reebok. En ik moet zeggen dat ik echt dol ben op deze schoenen. Ze zijn ook super leuk te combineren met een jurkje en een spijkerjas.

CD

Op 25 mei kwam het album uit van Shawn Mendes uit die de originele titel Shawn Mendes heeft gekregen. In Haren hebben ze nog een echte platen, CD, DVD en videogame winkel. Over het algemeen liggen de prijzen van eerder genoemde producten ook lager in Duitsland dan in Nederland en dat was ook dit keer het geval toen ik de Deluxe album kocht. Inmiddels heb ik het album al zeker 15 keer beluisterd en ik ben echt dol op de nummers!

Parfum

Gelat’eau – Zoella Beauty 

Bij Rossman, drogisterij, hebben ze de Zoella Beauty producten. Ondanks dat ik deze geur al heb, wilde ik graag alvast een op reserve zodat ik die mee kan nemen wanneer ik straks verhuis naar Winterswijk. Het is een bijzondere en heerlijke geur die erg passend is voor in de zomer.

Kleding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En twee jurken. Waarvan een fel rood is en wat speelser is door de bloemen en de rousjes. De laatste is een jurk blouse die net is, maar niet al te serieus. Zo zijn de schouders bloot en met een ceintuur zorgt het ervoor dat mijn vrouwelijke rondingen naar voren komen.

Het rode jurkje staat erg leuk met een spijkerjas en met eigenlijk wel alle schoenen die ik die dag had uitgezocht. De blouse jurk is leuk met mijn sneakers voor de wat meer casual dag op kantoor of met de zwarte slippers voor wanneer ik meer zakelijke afspraken heb op een dag.

Echt een prima winkel dag waar ik zeker goed geslaagd ben. Voor deze zomer en begin najaar ben ik dan nu ook voorzien voor genoeg kleding die passend is voor op kantoor.

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.