Sociale media & nog wat anders

Gepost op 5 november 2014 door Katja in persoonlijk / 2 Comments

Heey,

Wow, wat was het tof afgelopen zondag! Heb jij mijn verslag al gelezen? Zo niet scrol dan even naar beneden. ­čÖé

De afgelopen weken waren voor mij erg stressvol, aangezien ik altijd opstartproblemen heb als ik aan een nieuwe opleiding begin. En daarbij vond ik het ook erg lastig om in te schatten hoe de toetsten op het HBO in elkaar steken. Maar goed mijn punt is, is dat het deze week even anders gaat dan gepland op de blog. Deze week zijn er veel evenementen, ondertussen moet ik tentamens maken en oja ik probeer nog steeds tijd te vinden om even te slapen.

Vandaag heb ik mijn laatste tentamen en daar ben ik erg blij mee, maar ik ben bang dat ik wat minder vrolijk ben zodra ik de cijfers terug krijg. Ongeveer 2 weken geleden schreef ik een stukje over mijn studiedipje en ik merk nu dat mijn tentamens daar onder lijden. Ik heb de kennis, maar ik kan het niet toepassen en dat zorgt voor veel stres tijdens de toetsen.

Nu even iets leukers! Ik zie dat ik veel nieuwe volgers heb op sociale media accounts en op bloglovin. Het leek mij wel erg handig om alle media waar ik op actief ben op een rijtje te zetten, zodat jij mij gemakkelijk kan vinden en kan volgen. ­čśë

 

Facebook: https://www.facebook.com/thatblondewoman

Twitter: https://twitter.com/KatjaBlauw

Instagram: katja_blauw (Helaas kan ik deze niet linken)

Dat was het voor nu en ik hoop dat jullie mijn situatie begrijpen.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


2 responses to “Sociale media & nog wat anders

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.