TBR April 2021

Gepost op April 5 2021 door Katja in Uncategorized / 0 Comments

Voor april heb ik besloten om een mix van fantasy en mystery te lezen. Of er nu regen of zon is het zit deze maand met mijn TBR in ieder geval wel goed.

List & Leugens en Kraai & Koninkrijk – Leigh Bardugo
In Ketterdam is alles te koop, als je maar bereid bent om te betalen. Niemand weet dat beter dan crimineel wonderkind Kaz Brekker. En dan krijgt hij een opdracht aangeboden die weliswaar levensgevaarlijk is, maar hem meer geld oplevert dan hij ooit had kunnen dromen. Hij kan het alleen niet in zijn eentje…
Kaz vertrekt uiteindelijk met een team dat op het eerste gezicht een bij elkaar geraapt zootje lijkt. Een op wraak beluste ex-gevangene, een gokverslaafde scherpschutter, een van huis weggelopen rijkeluiszoon, een spion die als bijnaam ‘de Schim’ heeft en een Hartenwringer die haar magie vooral gebruikt om te overleven in de sloppenwijken. En dan is er Kaz zelf nog, een dief die gespecialiseerd is in onmogelijke ontsnappingen.

Yes, mijn geliefde kraaien zijn deze maand aan de beurt om opnieuw gelezen te worden! Ondanks dat dit behoorlijke pillen van boeken zijn, kan ik niet wachten om aan de duologie te beginnen. Daarnaast las ik deze boeken behoorlijk vlot uit toen ik ze voor het eerst las, dus eigenlijk denk ik wel dat goed zit.

De erfenis – Jennifer Lynn Barnes
We fantaseren allemaal wel eens dat we opeens nog ergens een oudtante blijken te hebben van wie we een kapitaal erven. Voor het hoofdpersonage van De erfenis wordt deze droom werke- lijkheid, en dan keer duizend.
De toekomst van Avery Grambs en haar halfzus ziet er niet al te rooskleurig uit. Samen kunnen ze maar net de eindjes aan elkaar knopen en uitzicht op betere tijden is er niet. Totdat Avery hoort dat ze een fortuin heeft geërfd van een filantroop die ze nog nooit ontmoet heeft… en niemand weet waarom.
Om de miljardenerfenis van Tobias Hawthorne in ontvangst te kunnen nemen, moet Avery voldoen aan één voorwaarde: ze moet per direct intrek nemen in Hawthorne House en daar een jaar lang blijven wonen. Helaas wordt het huis ook bewoond door de zojuist onterfde familie (inclusief vier knappe kleinzoons) die op zijn zachtst gezegd niet allemaal even blij zijn met de komst van deze vreemdeling die er met hun geld vandoor gaat. Er is een vraag die iedereen bezighoudt: waarom Avery?

Het boek The Fixer van Barnes vond ik steengoed en ik ben zo blij dat Blossom Books heeft besloten om haar nieuwste serie uit te gaan geven. Oh, en de cover vind ik heel erg mooi.

A Good Girl’s Guide to Murder – Holly Jackson
The case is closed. Five years ago, schoolgirl Andie Bell was murdered by Sal Singh. The police know he did it. Everyone in town knows he did it.
But having grown up in the same small town that was consumed by the murder, Pippa Fitz-Amobi isn’t so sure. When she chooses the case as the topic for her final year project, she starts to uncover secrets that someone in town desperately wants to stay hidden. And if the real killer is still out there, how far will they go to keep Pip from the truth?

Over dit boek heb ik zo ontzettend veel goede verhalen gehoord dat ik er niet meer om heen kon. Onlangs logeerde ik voor een weekend bij een vriendin en hadden we een winkelbezoek bij een boekhandel gepland. Daar kwam ik dit boek tegen en besloot ik het in mijn mandje te doen.

Isla and the Happily Ever After – Stephanie Perkins
Hopeless romantic Isla has had a crush on introspective cartoonist Josh since their first year at the School of America in Paris. And after a chance encounter in Manhattan over the summer, romance might be closer than Isla imagined. But as they begin their senior year back in France, Isla and Josh are forced to confront the challenges every young couple must face, including family drama, uncertainty about their college futures, and the very real possibility of being apart.

Oké, de laatste tijd lees ik heel veel fantasy en deze maand daarbij ook nog mystery, daarom dacht ik dat het een goed idee is om in april ook een heel romantisch boek te gaan lezen. Het kan geen kwaad dat ik met dit boek naar verschillende plekken in de wereld kan reizen.

Welke genres ben jij voornamelijk van plan om te gaan lezen in april?

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.