TBR Augustus 2017

Gepost op 2 augustus 2017 door Katja in Boeken / 2 Comments

Neeeeee, stop! Stop, de tijd! Eugh… voor mijn gevoel schreef ik gisteren een blogpost over mijn TBR van juli en nu is het inmiddels alweer augustus. In augustus heb ik meer down time en dat ben ik van plan om goed te benutten.

Am I Normal Yet? – Holly Bourne

Voor het event met Jennifer Niven en Holly Bourne in Londen kocht ik één van Holly haar boeken. Ik was toen van plan om haar boek in 2016 al te lezen, maar het liep niet zoals gepland. Daarnaast vind ik het leuk dat het boek over weer naar school gaan gaat en hoe niet leuk het is… over een maand is het alweer zo ver.

When Dimple met Rishi – Sandhya Menon

Op verschillende platformen had ik goede berichten over dit boek gehoord. Het lijkt mij een heerlijk zomers boek. Ik kan niet wachten of ik net zo positief ben als de recensies die ik tot nu toe over dit verhaal heb mogen lezen.

A line made by walking – Sara Baume

In elke boekhandel die ik inliep toen ik in Ierland was zag ik dit boek. Het boek was net uitgekomen en had verschillende prijzen gewonnen. Toen ik de flaptekst van het boek las (iets wat ik bijna nooit doe) sprak het boek mij enorm aan. Het gaat over een 25 jarige vrouw in Ierland en dan is er een één of ander tof avontuur. Dus ik ben enorm benieuwd naar dit boek en ik kan niet wachten om weer even terug te zijn in het smaragdgroene land.

To air the soul, throw all the windows wide – Mary Dorcey

Ook dit boek heb ik gekocht in Ierland. Of nouja boek het is een dichtbundel. Het bijzondere is dat ik deze dichtbundel heb gekocht in de winkel waar de boekpresentatie werd gehouden van deze bundel. Grappig dat ik van elke dichtbundel die kon kopen nou net deze had gekocht. De boekverkoper vertelde mij dit bij de kassa.

Road to Riverdale

Ik ben dol op deze serie en als klein meisje was ik dol op strips. Maar na een tijdje vond ik ze niet zo leuk meer, aangezien ik ouder werd en de personages jong bleven. Deze personages mogen dan nog steeds jonger dan ik zijn, ik denk wel dat dit nu meer bij mij past. Ook vind ik het leuk om eindelijk weer een strip op te pakken.

Liefde & Gelato – Jenna Evans Welch

Geen idee wat het is, maar de laatste tijd als ik een film kijk op Netflix dan is de kans groot dat de film zich afspeelt in Italië. Waarschijnlijk komt het doordat het zomer is. Na veel films gezien te hebben vind ik nu dat het tijd wordt dat ik een boek ga lezen.

Al het moois is niet verloren – Danielle Younge-Ullman

Afgelopen maand had ik helaas, helaas geen tijd voor dit boek. Na mijn huidige boek die ik aan het lezen ben is dit de eerst volgende. Ik kan namelijk niet wachten om met het verhaal te beginnen. Het was een grote favoriet op de Best of YA redactie toen ik daar nog stage liep, dus ik wil nu wel eens weten waarom het zo’n prachtig mooi boek is.

PS ik hou nog steeds van je – Jenny Han

Eind komende maand komt het laatste boek uit van deze trilogie en ik kan daarom niet wachten om eerst deel twee te gaan lezen.

Heerlijk! Veel zomerse boeken in het vooruitzicht!

Welke boeken ben jij van plan om deze maand te gaan lezen?

Liefs,


Tags:


2 responses to “TBR Augustus 2017

  1. Ik moet ook nog steeds eens met Liefde & Gelato beginnen, geen idee of het wat voor mij is maar ik hoop er eens een poging mee te wagen! Al het moois is niet verloren sprak mij eerst niet aan, maar door alle enthousiaste verhalen ben ik toch aardig nieuwsgierig geworden naar dit boek. Veel leesplezier Katja!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.