TBR Augustus 2020

Gepost op 3 augustus 2020 door Katja in Boeken / 2 Comments

Read

Bijna kan ik het niet geloven, maar het is al augustus! Al lijkt het meer alsof ik inmiddels al met mijn hoofd in de herfst ben.

Dit is ons verhaal – Ashley Elston
Niemand weet wat er is gebeurd die ochtend in River Point. Vijf jongens gingen het bos in, vier kwamen er terug. Iedereen heeft een motief, maar niemand praat.
Kates bijbaantje bij de plaatselijke assistent-officier van justitie is niet bepaald spannend, totdat haar baas op de grootste zaak wordt gezet die hun stadje ooit gekend heeft. Iedereen heeft het over de jongens van River Point. Er is bewijs dat de jongens schuldig zijn, maar de officier van justitie wil dat de zaak in de doofpot wordt gestopt. Hij heeft zijn functie namelijk te danken aan hun machtige families.
Kate heeft zo haar eigen redenen om de zaak op te willen lossen en laat het hier niet bij zitten. Maar kan ze de geheimen van de jongens ontrafelen zonder haar eigen geheimen te onthullen? Terwijl Kate gevaarlijk dicht bij de waarheid komt, wordt duidelijk dat niemand is wie hij lijkt. Als Kate niet snel ontdekt wie de echte dader is, komen er levens op het spel te staan… inclusief dat van haarzelf.

Dit boek ben ik nu op het moment aan het lezen. En wauw, net als 10 blind dates leest het behoorlijk vlot! Daarnaast zitten er een aantal plottwists in die ik absoluut niet zag aankomen. Zeer binnenkort kan je mijn recensie van het boek lezen.

Nu volgen de boeken waarvan ik de exemplaren nog niet binnen heb helaas!

Read

Midnight Sun – Stephenie Meyer
Toen Edward Cullen en Bella Swan elkaar ontmoetten in Twilight werd er een iconisch liefdesverhaal geboren. Maar tot nu toe hebben fans alleen Bella’s kant van het verhaal gelezen. Eindelijk kunnen lezers nu ook Edwards versie van het verhaal lezen. Dit onvergetelijke verhaal, verteld vanuit Edwards perspectief, krijgt een nieuwe en donkere twist. De ontmoeting met Bella is de meest zenuwslopende en intrigerende gebeurtenis die hij in zijn jaren als vampier heeft meegemaakt. Hoe meer fascinerende details we leren over Edwards verleden en de complexiteit van zijn gedachten, hoe meer we begrijpen waarom dit de meest bepalende strijd van zijn leven is. Hoe kan hij zijn hart volgen als dit betekent dat hij Bella in gevaar kan brengen?

Tijdens de Twilight hype heb ik nooit Twilight gelezen. Het eerste deel las ik pas jaren later. En nog steeds heb ik de rest van de serie nog niet gelezen. Maar het lijkt me leuk om dat te doen nadat ik dit boek heb gelezen. Ik denk dat de rest van de serie goed past bij de herfst.

They Wish They Were Us – Jessica Goodman
In Gold Coast, Long Island, everything from the expensive downtown shops to the manicured beaches, to the pressed uniforms of Jill Newman and her friends, looks perfect. But as Jill found out three years ago, nothing is as it seems.
Freshman year Jill’s best friend, the brilliant, dazzling Shaila Arnold, was killed by her boyfriend. After that dark night on the beach, Graham confessed, the case was closed, and Jill tried to move on.
Now, it’s Jill’s senior year and she’s determined to make it her best yet. After all, she’s a senior and a Player–a member of Gold Coast Prep’s exclusive, not-so-secret secret society. Senior Players have the best parties, highest grades and the admiration of the entire school. This is going to be Jill’s year. She’s sure of it.

Als ik kijk naar dit boek en Dit is ons verhaal is het duidelijk dat ik in de mood ben voor murder mysteries. Haha, en het is nog niet eens herfst! Nu lijkt het bijna alsof herfst een thema is van deze TBR. Misschien komt het dat het dit jaar gewoon niet als zomer voelt?

Clap When You Land – Elizabeth Acevedo
Camino Rios lives for the summers when her father visits her in the Dominican Republic. But this time, on the day when his plane is supposed to land, Camino arrives at the airport to see crowds of crying people…
In New York City, Yahaira Rios is called to the principal’s office, where her mother is waiting to tell her that her father, her hero, has died in a plane crash.
Separated by distance – and Papi’s secrets – the two girls are forced to face a new reality in which their father is dead and their lives are forever altered. And then, when it seems like they’ve lost everything of their father, they learn of each other.

Dit boek stond al even op mijn lijst. Eigenlijk staat de auteur al even op mijn lijst. Door de hoeveelheid goede reacties met name op haar laatste boek besloot ik om het boek aan te schaffen.

Welk boek ga jij deze maand sowieso lezen?

Liefs,

Tags: , ,


2 responses to “TBR Augustus 2020

    • Katja

      De cover van Verbeeld me is zoooo mooi! Op het moment ben ik Midnight Sun aan het lezen en mijn hemel dat boek vasthouden is al een work out. Het boek weegt 1,1 kg!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.