TBR BB read-a-thon 2020

Gepost op 21 mei 2020 door Katja in Boeken / 0 Comments

Vanavond om 20:00 gaat de read-a-thon georganiseerd door Blossom Books weer van start. Doe jij ook mee?

Raak me. Niet. – Laura Kneidl
‘Raak me. Niet.’ van Laura Kneidl gaat over de achttienjarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.

Nu het steeds mooier weer wordt, vind ik het heerlijk om meer NA boeken te lezen. Ik begin de read-a-thon met dit boek en ik kan absoluut niet wachten!

Read

Opstand (Iko #2) – Marissa Meyer
[flaptekst van deel 1]
Na een roerige periode lijkt de vrede teruggekeerd op zowel de aarde als de maan. Maar Iko weet wel beter: ze jaagt op losgeslagen genetisch gemanipuleerde wolfsoldaten. Zij zwerven nog steeds rond en lijken gevaarlijker dan ooit. Iko moet daarnaast samenwerken met een knappe lijfwacht die alles haar tegenpool is en haar bovendien laat twijfelen over alles wat ze weet over liefde, loyaliteit en haar eigen menselijkheid.

Met fantastische illustraties van Douglas Holgate wordt de populaire wereld van The Lunar Chronicles op een nieuwe manier tot leven gebracht. IKO is het eerste deel in een graphic novel-serie en gaat verder waar Winter en Alle sterren ophielden.

Het eerste deel vond ik echt heerlijk en genoot ik om alle karakters van The Lunar Chronicles weer te zien/over te lezen. Naast dit boek heb ik Alle sterren nog en dan wordt het echt tijd om afscheid te nemen van de The Lunar Chronicles. Mocht ik nog een tijd hebben om nog een boek te lezen dan zal het dus Alle sterren worden.

Tiny pretty things – Sona Charaipotra & Dhonielle Clayton
‘Ik wil helemaal niet gelukkig zijn. Ik wil alleen de beste zijn.’
Een exclusieve balletschool in Manhattan, New York. Drie meisjes die er alles aan doen om de top te bereiken, ook als ze daarvoor moeten liegen, opofferen, manipuleren of bedriegen. Dompel je onder in de wereld van spitzen, tutu’s en het gevecht om dé hoofdrol te mogen dansen in De Notenkraker.

Oké, dit lijkt me echt een heel tof boek! Het was mijn plan om dit jaar naar New York te gaan en in Engeland naar een balletvoorstelling. Zoals het nu lijkt gaan beiden niet door, maar ik kan gelukkig wel een combinatie van die twee lezen in dit boek.

Ga jij meedoen aan de read-a-thon? Zo ja, welke boeken ben jij van plan om te lezen?

Liefs,

Tags: , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.