TBR Blossom Books read-a-thon 2021

Gepost op 11 mei 2021 door Katja in Boeken / 0 Comments

Komende donderdag om 20:00 gaat de read-a-thon georganiseerd door Blossom Books weer van start. Doe jij ook mee?

Informatie

De #BBreadathon begint dit jaar vanaf 20.00 uur op 13 mei en gaat door tot en met en 20.00 uur op 16 mei. Inmiddels is dit alweer de zesde editie en of je nou al voor de zoveelste keer meedoet of dit je eerste keer is… laten we alles even doorspreken!

Het idee is dat je vier dagen lang zo veel mogelijk gaat lezen. Niet in je eentje, maar met vele andere boekenliefhebbers. Of je nou maar een paar pagina’s of meerde boeken leest, het gaat erom dat je bewust tijd maakt om te gaan lezen. Jouw leeservaringen kan je op social media delen met #BBReadathon. Zo motiveer je elkaar en wordt je door eventuele leesdipjes heen gesleept. Uitgeverij Blossom Books doet natuurlijk zelf ook mee. En zoals altijd zullen er leuke opdrachten voorbij komen. Die kan je elke dag zien om 10:00 uur en 17:00 uur. Volg dus vooral de Instagram van Blossom Books en wie weet win jij een van de toffe prijzen!

Vergeet ook niet dat we meerdere keren per dag sprinten. De tijden daarvoor zijn 11:30 uur tot 12:00 uur en van 19:30 uur tot 20:00 uur. Tijdens de sprint lees je in een half uur ongestoord. Aan het einde deel je hoeveel pagina’s je gelezen hebt. Hoeveel bladzijden kan jij denk je lezen binnen de tijd?

Laten we dan nu mijn TBR voor de read-a-thon bekijken! Voor dit weekend zit ik goed met romcom’s en een mystery.

Read-a-thon TBR

De erfenis – Jennifer Lynn Barnes
We fantaseren allemaal wel eens dat we opeens nog ergens een oudtante blijken te hebben van wie we een kapitaal erven. Voor het hoofdpersonage van De erfenis wordt deze droom werke- lijkheid, en dan keer duizend.
De toekomst van Avery Grambs en haar halfzus ziet er niet al te rooskleurig uit. Samen kunnen ze maar net de eindjes aan elkaar knopen en uitzicht op betere tijden is er niet. Totdat Avery hoort dat ze een fortuin heeft geërfd van een filantroop die ze nog nooit ontmoet heeft… en niemand weet waarom.
Om de miljardenerfenis van Tobias Hawthorne in ontvangst te kunnen nemen, moet Avery voldoen aan één voorwaarde: ze moet per direct intrek nemen in Hawthorne House en daar een jaar lang blijven wonen. Helaas wordt het huis ook bewoond door de zojuist onterfde familie (inclusief vier knappe kleinzoons) die op zijn zachtst gezegd niet allemaal even blij zijn met de komst van deze vreemdeling die er met hun geld vandoor gaat. Er is een vraag die iedereen bezighoudt: waarom Avery?

Het familiehotel van Sapphire Bay – Holly Martin
De heerlijke feelgoodroman Het familiehotel van Sapphire Bay van Holly Martin gaat over Aria, die al haar hele leven op Jewel Island woont. Zelfs toen haar zussen Clover en Skye vertrokken, bleef zij achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel. Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

Rood, Wit & Koningsblauw – Casey McQuiston 
Deze heerlijke romcom gaat over Alex, zoon van de Amerikaanse president, en Henry, Britse prins. Meteen zodra zijn moeder wordt verkozen tot president, wordt Alex Claremont-Diaz gebombardeerd tot Amerikaanse royalty: hij is knap, charismatisch en nog intelligent ook. Het publiek vreet hem op. Eén probleempje: Alex ligt in de clinch met een échte prins, Henry, aan de andere kant van de grote plas. En als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze het goed hebben gemaakt. Maar wat begint als een nepvriendschap, groeit uit tot iets diepers en veel gevaarlijkers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht? 

Ga jij meedoen aan de read-a-thon? Zo ja, welke boeken ben jij van plan om te lezen?

Liefs,

Tags: , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.