TBR december

Gepost op 3 december 2016 door Katja in Boeken / 0 Comments

TBR

En toen was het alweer december! De laatste maand om mijn Goodreadschallenge te halen, al heb ik die eigenlijk gehaald, maar dat waren voor een groot gedeelte manuscripten en die kan ik helaas niet op Goodreads plaatsen. Maar wat ben ik van plan om deze maand te gaan lezen?

dsc00859

Am I Normal Yet? – Holly Bourne

In Londen had ik de kans om Holly Bourne te ontmoeten en daardoor ben ik razend benieuwd geworden naar haar laatste serie. Daarnaast vind ik de cover erg tof ontworpen.

Aangeschoten – M. G. Reyes

Het eerste deel heb ik bijna uit en er zitten zo veel mysteries in het boek dat ik behoorlijk wat verwacht van Aangeschoten. Volgende week zal de recensie van het eerste deel online staan.

dsc00855

Duizend hoog – Katherine McGee

Futuristische Gossip Girl? Yes, please! Ik ben dol op Gossip Girl en kijk daarom uit naar dit boek. Ik heb al wat dingetjes gelezen over het boek en de meesten vonden het boek matig, maar met een einde die ze niet hadden verwacht. Hmmm, ik zal er snel achter komen wat ik er zelf van vind.

Harteloos – Marissa Meyer

Ja, sprookjes! En dan is het boek ook nog vrij duister en als ik ergens van hou in de maand december dan zijn het wel duistere boeken.

Hygge – Marie Soderberg

Een minder duister boek, maar juist een boek die het licht brengt in de donkere decembermaand. Hygge is een non-fictie boek over de Deense levensstijl, het is de laatste trend in lifestyle en ik denk persoonlijk dat dit een trend is die ook bij mij past.

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.