TBR Juli 2017

Gepost op 7 juli 2017 door Katja in Boeken / 1 Comment

Oh, hallo juli! Wacht even… Dat betekent dus dat er al een half jaar van 2017 voorbij is. Hoe bizar!? Tot nu toe heb 36 boeken gelezen. En mijn Goodreads Reading Challenge staat op 75 boeken. Ik heb dus nog een even te gaan. Maar dat komt vast goed!

IJs als vuur – Sara Raasch / Al het moois is niet verloren – Danielle Younge-Ullman

Yeah! Ik heb weer leuke boeken mogen ontvangen van uitgeverijen. Op het moment ben ik IJs als vuur aan het lezen en ik vind het boek zo goed tot nu toe! Ik was al razend enthousiast over het eerste deel van de trilogie, Sneeuw als as.

Al het moois is niet verloren lijkt mij een ontzettend fijn boek om te lezen in de zomer. Toen ik nog bij Best of YA stage liep, was dit een titel waarbij ik mee mocht kijken. Ik heb van dit boek ook het hele proces zien vanaf het moment dat het aangekocht werd tot de cover uitkiezen. Maar gelezen? Nee, dat heb ik nog niet gedaan. Dus dat komt deze zomer.

De mensenmarkt – Donna Freitas

Unplugged vond ik een enorm goed boek. Ik ben dol op het filosofische aspect en helemaal super is het dat ik Donna daarover kon interviewen. Dit boek is inmiddels al een tijdje uit, maar ik kijk er enorm naar uit om het boek in alle rust te gaan lezen. O, en ik heb nog leuk dingen in petto voor dit boek. Dus blijf zeker mijn blog in de gaten houden als je dit boek leuk vindt.

Finding Audrey – Sophie Kinsella / Lying about last summer – Sue Wallman

Geen idee of ik aan deze twee boeken toekom, aangezien ik deze maand ook nog druk bezig ben met school. Maar ik wil in ieder geval wel een poging doen. Daarom heb ik ook gekozen voor wat dunnere boeken, aangezien de andere boeken van deze TBR vrij dik zijn. Ik vind dit ook een leuke afwisseling een luchtige contemporary en een horror verhaal.

Welke boeken ben jij van plan om deze maand te lezen?

Liefs,

Tags:


One response to “TBR Juli 2017

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.