TBR Juli 2020

Gepost op 7 juli 2020 door Katja in Boeken / 0 Comments

Read

Inmiddels zijn we alweer over de helft van het leesjaar. Bizar hoe snel de tijd gaat. Gelukkig heb ik nog genoeg boeken die ik wil lezen.

De kleur van Colorado – Rebecca Yarros
Camden Daniels, de hoofdpersoon in De kleur van Colorado van Rebecca Yarros, zou zijn verleden het liefst achter zich laten. Zes jaar geleden keerde hij terug van het slagveld zonder zijn jongere broer. Niemand in zijn thuisstad Alba in de Amerikaanse staat Colorado kon hem dat vergeven, vooral zijn vader niet. Dus vertrok Camden – voorgoed. Of dat dacht hij tenminste. Want als zijn vader begint te dementeren, heeft hij geen keus. Hij gaat terug naar huis. Terug naar het verraad, terug naar de pijn én terug naar Willow, de vrouw die hij nooit heeft kunnen vergeten

Yes, een nieuwe Yarros! Ik heb er heel veel zin in om te lezen. Daarnaast vind ik het heel leuk dat het verhaal zich afspeelt in Colorado. Het lijkt me een hele mooie Amerikaanse staat om ooit te bezoeken.

Nooit meer liefdesverdriet – Chidera Eggerue
Ben je het zat om op elk moment van elke dag aan die ene vent te denken, terwijl hij niet eens je appjes beantwoordt?
Ben je aan het opkrabbelen na een pijnlijke breuk?
Ben je vrijgezel en wil je blij zijn met de keuzes die je maakt, zelfs al de maatschappij anders van je verwacht?
Bestsellerauteur en icoon Chidera Eggerue, beter bekend als The Slumflower, weet hoe je je voelt. In ‘Nooit meer liefdesverdriet’ deelt ze haar verhaal met je en leert ze je om je oude doel van het vinden van een partner los te laten. Ontdek nieuwe denkwijzen op alle gebieden van je liefdesleven en leer dat anderen slechts zoveel macht hebben over ons romantische leven als we ze geven.
Te lang heeft de maatschappij relaties op een voetstuk gezet en gesuggereerd dat een partner de ultieme prijs is om te winnen.
Een partner is NOOIT de hoofdprijs. Dat ben jij. The Slumflower laat je zien waarom.

Vorig jaar las ik het eerste boek van The Slumflower, dus wilde ik ook heel graag haar nieuwste boek lezen. De binnenkant van het boek is weer enorm mooi kleurrijk!

After – Anna Todd
De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is.

Binnenkort komt de tweede film van deze serie uit in de bioscoop en ik had zin om een vrij simpel boek te lezen deze maand. Daarom heb ik besloten om het boek opnieuw te gaan lezen.

The Wrong Side of Kai – Estelle Maskame
With a father who doesn’t notice her, it’s easy for her to sneak around with her latest fling, Harrison Boyd. But when an explicit video of Vanessa hooking up with Harrison is leaked the morning after she ends things with him, her life is thrown into chaos.
And Vanessa wants payback. Enter Kai. With his own vendetta against Harrison, Kai proposes revenge, and the two pair up to ruin Harrison Boyd’s life. At first, they are nothing more than an illicit partnership. Teammates working towards the same mission.

Tot nu toe heb ik alle boeken van Estelle in mij kast staan, daar wilde ik ook niet met haar laatste boek verandering in brengen. Helaas is het nog niet bekend of het boek naar het Nederlands wordt vertaald. Daarom heb ik besloten om eerst de Engelse editie aan te schaffen, mocht het boek nog in het Nederlands verschijnen dan is de kans groot dat ik die ook koop. Aangezien ik haar andere boeken ook in het Nederlands heb.

Volgens mij ben ik in de mood voor simpele romans, haha. Nou ja, een fijne afwisseling na de boeken die ik de afgelopen tijd heb gelezen!

Liefs,

Tags: , , , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.