TBR Juni 2017

Gepost op June 2 2017 door Katja in Boeken / 1 Comment

Ondanks dat ik komende maand waarschijnlijk niet veel boeken kan lezen (doordat ik tentamens heb) hoop ik toch dat het mij wel lukt om een paar leesboeken te lezen in plaats van alleen mijn studieboeken. Lees je mee welke boeken ik hoop te gaan lezen in de maand juni?

The Hate U Give – Angie Thomas

Van uitgeverij Moon kreeg ik een prachtig exemplaar van THUG. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek. Daarnaast weet ik van mezelf dat ik te weinig boeken lees met gekleurde mensen als personages. Meer weten over dit boek? Lees dan zeker even de blog van Eline.

Did I mention I need you? – Estelle Maskame / Liefde & Gelatoย – Jenna Evans Welch

Wowie, het is al de maand juni! Ondanks de tentamens hoop ik zeker tijd vrij te kunnen maken voor deze boeken, want ik heb heel veel zin in zomerse boeken! Op het moment heb ik nog geen weekend weg of langerย gepland staan, dus dan moet ik maar op vakantie gaan doormiddel van boeken.

De mensenmarkt – Donna Freitas / Ari & Dante – Benjamin Alire Saenz

Deze boeken heb ik op het moment nog niet in mijn bezit, maar daar ben ik van plan om snel verandering in te brengen. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe de serie van Unplugged verder gaat met De mensenmarkt.

Welk boek geeft jou het ultieme zomervakantie gevoel?

Liefs,


 

Tags:


One response to “TBR Juni 2017

  1. Ik ben heel benieuwd naar The Hate U Give! DIMINY is heel leuk en ideaal om te lezen in het zonnetje ๐Ÿ™‚ Verder ben ik ook benieuwd naar Aristoteles & Dante!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.