TBR Maart 2019

Gepost op 6 maart 2019 door Katja in Boeken / 2 Comments

Op naar een nieuwe leesmaand! Ik ben 8 dagen uit deze maand en om eerlijk te zijn lees ik dan nooit echt veel. Maar we zullen het zien!

Vervloekingen – Laure Eve
Het is niet eenvoudig om de brokstukken op te ruimen na de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, maar de Graces zijn vastbesloten om dat wel te doen. Wolf is terug na een mysterieuze verdwijning en de familie is zo blij, dat ze zich niet eens lijken af te vragen waar hij is geweest, of waarom ze opeens geplaagd worden door een massa problemen. Stroomuitval. Vreemde dieren. Rottend eten. Nare dromen.
Alleen Summer, de jongste Grace, kan het gevoel niet negeren dat er iets ontzettend mis is. Op een dag graaft ze in de achtertuin een prachtig versierde set kaarten op die de waarheid kan onthullen over wat er in het huis gaande is, maar niet voor niets. De kaarten zijn krachtig en beangstigend en Summers acties beginnen de hele stad te beïnvloeden. En dan is er nog haar vroegere beste vriendin River. Een gevaarlijk meisje dat teruggekomen is in Summers leven en dat meer weet van de verdwijning van Wolf…

Eindelijk het langverwachte vervolg op De Graces is uit! Ik ben heel benieuwd hoe het verhaal verder gaat, want het eerste deel had een behoorlijke cliffhanger. Het was mij net niet gelukt om het boek in februari uit te lezen, dus doe ik in maart een nieuwe poging.

A Girl Calles Shameless – Laura Steven
Funnier. Ruder. Angrier. Izzy O’Neill is back in the hilarious sequel to The Exact Opposite of Okay.
It’s been two months since a leaked explicit photo got Izzy involved in a political sex scandal – and the aftershock is far from over. The Bitches Bite Back movement is gathering momentum as a forum for teenage feminists, and when a girl at another school has a sex tape shared online, once again Izzy leads the charge against the slut-shamer. This time she wants to change the state law on revenge porn.
Izzy and her best friend Ajita are as hilarious as ever, using comedy to fight back against whatever the world throws at them, but Izzy is still reeling from her slut-shaming ordeal, feeling angry beyond belief and wondering – can they really make a change?


Aaaaaaaaah! Ik kan niet wachten om aan dit boek te beginnen. Ik ben erg benieuwd naar hoe het nu gaat met Izzy en Ajita. Heb jij ook weleens boekkarakters gehad dat je het liefst in hoogst eigen persoon zou willen vragen hoe het met ze gaat?

Alle sterren – Marissa Meyer
Laat je betoveren door negen nieuwe verhalen

Hoe kwam Cinder in Nieuw Beijing terecht? Hoe werd Wolf een meedogenloze moordenaar? Waar komt Iko vandaan? Wanneer ontdekten lijfwacht Jacin en prinses Winter dat hun toekomst misschien anders zou worden dan verwacht?

Geheimzinnig, romantisch en verrassend: in Alle sterren kom je meer te weten over je favoriete personages in het Lunar Chronicles-universum. Een onmisbaar deel voor alle fans!

Ik heb enorm veel zin om het laatste boek van de Lunar Chronicles te gaan lezen. Vooral nu het al eventjes is geleden toen ik de hele serie achterelkaar aan las afgelopen voorjaar.

Iko – Marissa Meyer
Na een roerige periode lijkt de vrede teruggekeerd op zowel de aarde als de maan. Maar Iko weet wel beter: ze jaagt op losgeslagen genetisch gemanipuleerde wolfsoldaten. Zij zwerven nog steeds rond en lijken gevaarlijker dan ooit. Iko moet daarnaast samenwerken met een knappe lijfwacht die alles haar tegenpool is en haar bovendien laat twijfelen over alles wat ze weet over liefde, loyaliteit en haar eigen menselijkheid.
Met fantastische illustraties van Douglas Holgate wordt de populaire wereld van The Lunar Chronicles op een nieuwe manier tot leven gebracht. IKO is het eerste deel in een graphic novel-serie en gaat verder waar Winter en Alle sterren ophielden.

Na Alle sterren verder lezen in Iko lijkt me een goed plan. 🙂

One of us is lying – Karen M. McManus
The Breakfast Club meets Pretty Little Liars, One of Us Is Lying is the story of what happens when five strangers walk into detention and only four walk out alive. Everyone is a suspect, and everyone has something to hide.
On Monday afternoon, five students at Bayview High walk into detention.
Bronwyn, the brain, is Yale-bound and never breaks a rule.
Addy, the beauty, is the picture-perfect homecoming princess.
Nate, the criminal, is already on probation for dealing.
Cooper, the athlete, is the all-star baseball pitcher.
AndSimon, the outcast, is the creator of Bayview High’s notorious gossip app.
Only, Simon never makes it out of that classroom. Before the end of detention, Simon’s dead. And according to investigators, his death wasn’t an accident. On Monday, he died. But on Tuesday, he’d planned to post juicy reveals about all four of his high-profile classmates, which makes all four of them suspects in his murder. Or are they the perfect patsies for a killer who’s still on the loose?
Everyone has secrets, right? What really matters is how far you would go to protect them.

Volgende maand is het tijd voor YALFest! Ik heb er al heel veel zin in! Super leuk dat de auteur van dit boek aanwezig zal zijn op het festival.

Liefs,

Tags:


2 responses to “TBR Maart 2019

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.