TBR November 2017

Gepost op November 6 2017 door Katja in Boeken / 2 Comments

November belooft een drukke maand te worden, dus ik ben benieuwd of het mij lukt om mijn TBR voor komende maand te gaan lezen. Maar ik ga het hoe dan ook proberen. Klik verder om mijn TBR te zien!

Verraden – M. G. Reyes

Het laatste deel van de trilogie! Ik vind het altijd zo fijn wanneer ik het laatste deel uit de serie kan lezen, met name omdat de cliffhanger in het vorige deel ontzettend spannend was en ik ben benieuwd hoe het gaat aflopen.

How Hard Can Love Be? – Holly Bourne

Heb jij mijn recensie van Am I Normal Yet? van Holly Bourne gelezen? Ik ben dol op Holly Bourne haar schrijfstijl! En dit is het tweede deel uit The Spinster Club serie. Het eerste deel vind ik één van de beste contemporary die ik ooit heb gelezen. Ik hoop dat de andere boeken net zo goed zijn.

List & Leugens – Leigh Bardugo

Bardugo’s boeken zijn geweldig! Ik heb dit boek al van haar gelezen, maar ik wil het opnieuw gaan lezen komende maand. Aangezien ik zag dat ik nog geen recensie van dit List & Leugens op mijn blog had geplaatst. En dat terwijl dit boek alle aandacht verdient! Mooie bijkomstigheid is dat ik dan meteen door kan naar deel twee. Die heb ik namelijk nog niet gelezen.

De voordelen van onbeantwoorde liefde – Becky Albertalli

Even een boek voor tussendoor? Yes, helemaal! Plus ik kan niet wachten op de film Love, Simon! Die film is namelijk gebaseerd op één van Becky haar boeken en dat is Simon VS. de rest van de wereld.

De laatste Namsara (Iskari #1) – Kristen Ciccarelli

Iskari heb ik nog niet bezit, maar daar hoop ik op 9 november verandering in te brengen. Dan is de auteur namelijk in Nederland en signeert ze in boekhandel Broese in Utrecht. Zie ik jou daar ook?

Welke boeken ben jij van plan om deze maand te gaan lezen?

Liefs,

Tags:


2 responses to “TBR November 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.