TBR November 2020

Gepost op November 2 2020 door Katja in Boeken / 0 Comments

Read

Het is al november… Hoe is dat gebeurd? Maar ik heb wel een goed leesjaar en ik denk dat ik deze maand nog veel meer ga lezen.

Shiny Broken Pieces – Sona Charaipotra & Dhonielle Clayton
[Flaptekst Tiny Pretty Things]
‘Ik wil helemaal niet gelukkig zijn. Ik wil alleen de beste zijn.’
Een exclusieve balletschool in Manhattan, New York. Drie meisjes die er alles aan doen om de top te bereiken, ook als ze daarvoor moeten liegen, opofferen, manipuleren of bedriegen. Dompel je onder in de wereld van spitzen, tutu’s en het gevecht om dé hoofdrol te mogen dansen in De Notenkraker
.

Het vervolg van Tiny Pretty Things volgt in de Nederlandse vertaling vlot na het eerste deel. Fijn, want zo ben ik hopelijk nog niet de details vergeten. Ik kan niet wachten om weer onder te dompelen in de wereld van ballet en ik kan stiekem niet wachten tot de tv-serie op Netflix verschijnt.

Eclips, Het korte tweede leven van Bree Tanner – Stephenie Meyer
[Flaptekst Twilight]
Als Isabella Swan naar het regenachtige Forks verhuist en de mysterieuze en aantrekkelijke Edward Cullen ontmoet, neemt haar leven een spannende en angstige wending. Edward, met zijn krijtwitte huid, gouden ogen, betoverende stem en bovennatuurlijke gave, is zowel onweerstaanbaar als ongenaakbaar. Tot nu toe heeft hij zijn ware identiteit verborgen weten te houden, maar Bella is vastbesloten achter zijn duistere geheim te komen. Wat Bella zich niet realiseert, is dat ze haar leven en dat van anderen in gevaar brengt naarmate ze hem beter leert kennen. Misschien is het zelfs al te laat…

Door het nieuwste boek zit ik helemaal in de wereld van Twilight. Maar nog niet eerder heb ik de gehele serie gelezen. Voor het einde van dit jaar hoop ik daar verandering in te brengen. Het schiet al op want deze maand kan ik beginnen aan Eclips.

Read

Watertrappelen – Lili Reinhart
Swimming Lessons explores the euphoric beginnings of young love, battling anxiety and depression in the face of fame, and the inevitable heartbreak that stems from passion. Relatable yet deeply intimate, provocative yet comforting, bite-sized yet profound, Lili’s poems reflect her trademark honesty and unique perspective. Accompanied by striking and evocative illustrations, Swimming Lessons reveals the depths of female experience, and is the work of a storyteller who is coming into her own.

Vanwege Corona werd de book release uitgesteld en vervolgens had de Nederlandse uitgeverij ook nog vertraging. Maar als het goed is komt het debuut van Lili Reinhart deze maand eindelijk in het Nederlands uit dankzij uitgeverij MUS.

Lees hier waarom sommige boeken op het moment vertraging hebben.

Het geschenk van Happiness – Holly Martin
[Flaptekst Het dorpje Happiness]
Willow, de hoofdpersoon in Het dorpje Happiness van Holly Martin, heeft behoefte aan een nieuwe start. Haar relatie is net voorbij en iedereen in het dorpje waar ze woont, heeft er een mening over. Als Willow een advertentie ziet om een jaar lang gratis in het dorpje Happiness te wonen, lijkt het een droom. Ze pakt haar koffers en vertrekt. De droom blijkt te mooi om waar te zijn: het dorpje is lang niet zo lieflijk als op de foto’s en de meeste pittoreske pandjes bevinden zich in erbarmelijke staat. Maar Willow geeft niet zomaar op en gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Yeah, het tweede deel uit de tweeluik verschijnt kort na het eerste deel. Gelukkig maar, want wat kan ik genieten van de verhalen van de auteur. Zolang als het verhaal duurt voelt het alsof ik even weg ben uit Nederland en vakantie vier in een kustplaats in Engeland, heerlijk genieten!

Welk boek ga jij deze maand sowieso lezen?

Liefs,

Tags: , , , , , , , , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.