TBR November

Gepost op 6 november 2016 door Katja in Boeken / 1 Comment

TBR

Inmiddels lees ik weer aardig wat boeken per maand. Daar ben ik zo ontzettend blij mee en nu maar hopen dat ik in de flow blijf. Helaas is het tot nu toe nog niet echt te merken dat ik veel lees als je naar mijn Goodreads status kijkt, dat komt omdat ik veel manuscripten mag lezen voor stage! Ik vind het ontzettend tof dat ik ze mij betrekken bij het proces! In deze post laat ik de boeken zien die ik van plan ben om te lezen in mijn vrije tijd. 

dsc00768

Losgelaten & Aangeschoten – M.G. Reyes

Inmiddels ben ik begonnen aan Losgelaten die ik tot nu toe heel erg origineel vind. Recensie volgt deze maand!

dsc00773

List & Leugens – Leigh Bardugo

Nu het sneller donker begint te worden in de avond vind ik duistere boeken nog fijner om te lezen! Voordeel: Ik kan na dat dit boek uit is meteen doorlezen in deel 2.

De Prinses – Kiera Cass

Ik weet het… Het is heel ernstig, maar ik heb technisch gezien de Selectie serie nog niet uit, maar hé het zou eerst een trilogie zijn. Kan ik er iets aan doen dat er opeens een paar delen bij kwamen?

dsc00774

Holding Up The Universe – Jennifer Niven

Toen ik de flaptekst van dit boek las (Ja heel soms lees ik wel de flaptekst, dit doe ik normaal gesproken niet) was ik meteen verkocht. En het leuke van dit alles is? Ik ga Jennifer Niven ontmoeten!!! Mijn eerste dag in London van mijn reis ga ik samen met Melisa naar een event in Waterstones. Ik ben zo ontzettend blij dat Melisa mij dit vertelde. Ik kan niet wachten tot ik weer naar Engeland ga, want ik begin nu wel een soort heimwee te krijgen.

Welke boeken ga jij deze maand lezen?

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


One response to “TBR November

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.