TBR Oktober 2017

Posted on September 30 2017 by Katja in Boeken / 4 Comments

Door mijn stage bij de ISVW heb ik helaas niet zo veel kunnen lezen als dat ik graag had gewild. Maar hé, ik ben van plan om het in de maand oktober in te halen, aangezien ik heb gemerkt dat ik veel kan lezen op het landgoed. Lees je mee?

Muggenland – David Arnold

Deze maand trakteerde ik mezelf op het laatste boek die Blossom Books van de auteur David Arnold heeft uitgegeven. Ik kan niet wachten om meer te lezen van deze schrijver. Hij heeft een prachtige schrijfstijl en weet bijzondere verhalen te creëren met merkwaardige karakters van wie je gaat houden.

Cinder – Marissa Meyer

Ik weet het, ik weet het! Dit boek staat al een tijd op mijn TBR, maar ik heb het gevoel nu de bladeren kleuren door de herfst dat dit boek nog fijner leest. Sommige boeken vind ikzelf meer geschikt voor de wat donkere maanden en ik denk dat dit zo’n boek is. Of misschien wel de hele serie! Want wat is nou leuker om het deel Winter in de winter te lezen?

Naondel – Maria Turtschaninoff | De gloed van gedoofde sterren – Kate Ling | Bevroren nacht – Sara Raasch

Deze drie mooie boeken zijn recensie-exemplaren waarvoor ik helaas in september geen tijd had om te lezen. Daar baal ik stiekem wel een beetje van, aangezien ik boeken die ik van uitgeverijen mag ontvangen zo snel mogelijk probeer te lezen. Bevroren nacht is pas net binnen, dus dat vind ik niet zo erg, maar van de andere boeken vind ik dat wel. Scheelt dat ik nu ritme heb gevonden op het landgoed, want nu kan ik waarschijnlijk meer lezen de komende tijd. Plus ik kijk enorm uit naar deze boeken en ik kan niet wachten om in deze boeken te beginnen.

Welke boeken ben jij van plan om in oktober te gaan lezen?

Liefs,


Tags:


4 responses to “TBR Oktober 2017

    • Katja

      Fijn om te horen dat je ‘Cinder’ leuk vindt! Ik ben enorm benieuwd! Jij ook veel leesplezier met ‘De gloed van gedoofde sterren’. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.