TBR September 2018

Gepost op 31 augustus 2018 door Katja in Boeken / 0 Comments

In augustus heb ik aardig veel gelezen, maar alles behalve boeken volgens mij. Ik las voornamelijk veel artikelen over Mondriaan en Formule 1. Whoops! Nou ja, op naar hopelijk een betere boeken leesmaand. 

Op het moment geen fysiek kopie van het boek, aangezien het boek nog niet uit is. 

Schaduw van de vos – Julie Kagawa
Eens in de duizend jaar, wanneer een nieuw tijdperk aanbreekt, krijgt degene die op dat moment eigenaar is van een geheimzinnige perkamentrol een geweldige kans. Hij of zij kan de grote Kami-draak aanroepen en een wens doen. De nieuwe tijd is bijna daar, en boze krachten zijn erop uit om de rol in handen te krijgen…

Yumeko is een meisje met een gevaarlijk geheim. Ze is een shapeshifter, iemand die van gedaante kan veranderen, iets wat niemand mag weten. In de tempel waar ze is opgegroeid, leert ze hoe ze die kracht kan gebruiken én tegelijkertijd verborgen kan houden.

Tot de tempel op een dag in brand wordt gestoken en alle bewoners in de vlammen omkomen. Behalve Yumeko. Zij kan nog net op tijd ontsnappen, mét de grootste schat van de tempel: een stuk van de eeuwenoude perkamentrol.

Yes, een nieuw Julie Kagawa boek en het begin van een nieuwe serie! Ik kan niet wachten! Extra leuk is dat ik mee ga doen aan de blogtour die Harper Collins omtrent dit boek organiseert.

Alle Sterren – Marissa Meyer
Laat je betoveren door negen nieuwe verhalen

Hoe kwam Cinder in Nieuw Beijing terecht? Hoe werd Wolf een meedogenloze moordenaar? Waar komt Iko vandaan? Wanneer ontdekten lijfwacht Jacin en prinses Winter dat hun toekomst misschien anders zou worden dan verwacht?

Geheimzinnig, romantisch en verrassend: in Alle sterren kom je meer te weten over je favoriete personages in het Lunar Chronicles-universum.

 

Iko – Marissa Meyer
Na een roerige periode lijkt de vrede teruggekeerd op zowel de aarde als de maan. Maar Iko weet wel beter: ze jaagt op losgeslagen genetisch gemanipuleerde wolfsoldaten. Zij zwerven nog steeds rond en lijken gevaarlijker dan ooit. Iko moet daarnaast samenwerken met een knappe lijfwacht die alles haar tegenpool is en haar bovendien laat twijfelen over alles wat ze weet over liefde, loyaliteit en haar eigen menselijkheid.

Met fantastische illustraties van Douglas Holgate wordt de populaire wereld van The Lunar Chronicles op een nieuwe manier tot leven gebracht. IKO is het eerste deel in een graphic novel-serie en gaat verder waar Winter en Alle sterren ophielden.

Vorige maand kwam ik niet aan deze boeken toe, maar ik hoop daar in september toch echt verandering in te brengen. Daarnaast lijkt me een graphic novel ook erg leuk om te lezen voor de verandering.

The Manifesto On How To Be Interesting – Holly Bourne
Apparently I’m boring. A nobody. But that’s all about to change. Because I am starting a project. Here. Now. For myself. And if you want to come along for the ride then you’re very welcome.

Bree is a loser, a wannabe author who hides behind words. Most of the time she hates her life, her school, her never-there parents. So she writes.

But when she’s told she needs to start living a life worth writing about, The Manifesto on How to Be Interesting is born. Six steps on how to be interesting. Six steps that will see her infiltrate the popular set, fall in love with someone forbidden and make the biggest mistake of her life.

Voor de afwisseling nog een contemporary boek van Holly Bourne. Tussen de fantasy boeken door vind ik het ook heerlijk om een wat luchtiger boek te lezen en met de fijne schrijfstijl van de auteur moet het helemaal goedkomen!

Wat ga jij lezen in september? 

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.